reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

ja mam sie zglosic 19 lutego(czyli jeszcze 2 tygodnie-ponad)a zobaczcie ktory u mnie juz tydzien!jednak ja pobijam rekord,chyba...

reklama
wracając do dolegliwości:
dzisiaj rano mąż 10 minut ściągał mi obrączkę z palca, a ja darłam się z bólu :sick: do tej pory mam obolały ten palec, ale to już był ostatni moment, żeby się pozbyć tej obrączki...potem mogłoby się źle skończyć :baffled:

a teraz idę się położyć, bo spuchły mi już tak nogi, że mam dwa wielkie balony :eek: trochę mnie to niepokoi :dry:

Ja też jestem za z zoo. Jeśli na życzenie to się płaci. Ile? To zależy od szpitala. A nie słyszałam jeszcze, żeby lekarz sam z siebie zalecił. :-( Niestety. Tak więc zbierajmy kasiorę!:tak:

2 w nocy a Wy nie śpicie?:szok: Ja wstałam na chwilę o 7 ale zaraz odespałam do 11. Nawet mój mały rozbójnik w brzuszku nie spał ale mi to nie przeszkadzało. Tak się rozleniwiłam, że zaczynam się martwić czy po porodzie będę potrafiła normalnie funkcjonować:confused: Pewnie będę padała na ryjek zanim się organizm przestawi.:-(

Xawek mi sie tak rozpycha od rana ze oszaleje zaraz, od spinania mięśni z ból aż mnie glowa rozbolała, krzyż boli po wczorajszych zakupach. oszaleje jak bumcykcyk, nogi to mialam jak baleroniki wczoraj wieczorem.
nawet na fotelu usiedziec nie moge bo mi sie tak na dole rozpycha jkby chcial żabką popływać... i tyłek na górze co chwila wystaje :)
oj juz niedługo, tak sie pocieszac musze :)

Dziękuję WAM, myślałam że tylko ja zdecydowałam się na ZZO, bo jestem panikarzem, ale chyba najważniejsze jaką będę mamą a nie ile wycierpie podczas porodu. Poza tym odkąd zdecydowałm ze wezme znieczulenie jeste spokojniejsza, śpie w nocy i czekam na Boryska bez panicznego strachu związanego z porodem.W Krakowie w szpitalu MSWiA ZZO na życzenie kosztuje 350 zł a ze wskazań lekarza - bezpłatne. Ze wskazań to chyba jak to cesarki, no nie wiem właściwie...

heh, ja już sie chyba przyzwyczaiłam, że moje noce polegają na ciągłym zmienianiu boku i spacerze co 2h do kibelka...
aż chyba będę za tym tęsknić...:eek:

dobrze, że małe dziecko je średnio co 3h to dostarczy mi odpowiedniej dawki nocnej rozrywki :baffled: :-D

reklama
Do góry