reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Bogda to widocznie, tak jak Agutek pisze, nie było Cię długo widać i nie zostałaś póki co dopuszczona do zamknietego wątku.

Juz nie pamiętam, która z dziewczyn ma "wejścia" żeby tam dopuścić nowe osoby....

reklama
Mam przyjść w "walentynki" a gdybym zaczęła puchnąć to wczęsniej.

Mam też ograniczyć sól (wcale dużo nie solę) bo w badaniu moczu mam jakiś tam wynik , który może świadczyć o tym, ze jem za duzo soli i mogę zacząc puchnąć. Na razie nie zauważyłam żebym puchła..

a o jakie puchnięcie dokładnie chodzi?? nóg i rąk czy inne?

ja dzisiaj dzwoniłam do mojej lekarki w sprawie moich puchnięc nóg i rąk :dry:
powiedziała, że jeśli rano nogi i ręce wyglądają w miarę ok a dopiero w ciągu dnia opuchlizna się nasila, to oznacza, że za mało się leży...kazała wziąć sobie do serca to, żeby leżeć około 16h na dobę ...
a takie opuchnięcie jak miałam wczoraj, czyli tylko jedna noga - to typowo "ułożeniowe"... dzidzia coś tam sobie uciska i noga puchnie :happy:

ja kolejną wizytę mam dopiero w 39 tc :eek:

Agutek ginka mi powiedziała, że jak zacznę puchnąć ale w sumie ja do tej pory nie mialam z tym problemu wiec pewnie jak mi cokolwiek zacznie puchnąć do do niej pójde.

A ten wynik badania moczu, na podstawie którego kazała mi ograniczyć sól to tajemnicze PRO - 0,41 promila.

bogduśka a będziesz wklejała swoje foty ??
bo my tam mamy galerię ;-):tak:

dziewczyny, które piszą na marcówkach a nie mają wejscia na zamknięty wpiszcie się na liste TOP SECRET - uaktualnimy dostęp da marcówek ;-)

ale zasada nr 1 - obowiązkowe foty
...:-)

no wlasnie dlatego nic nie wkejalam bo sie boje,ze ktos kto mnie zna,bedzie wiedzial o mnie wiecej niz chcialabym!a sa takie osobniki,ktorych ciekawosc zzera!!!!!a Wam to jakos mi bezpieczniej!

reklama
Do góry