reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Zaczynam mocno wierzyć, że to przez tryb życia jaki obecnie wiodę mały jest leniwy. Dziś rano byłam w przychodni, więc wykonałam więcej ruchów niż na codzień i syneczek ze mną.:)) Gdy siedziałam w poczekalni masował mi żebra nóżkami.:))

reklama
ja to mam jakieś dziwne problemy z zasypianiem:szok: włączyłam wczoraj nawet nawilżacz powietrza i dalej jest mi duszno i niewygodnie:wściekła/y: niemogę znaleźć odpowiedniej pozycji do spania nic mi nie pomaga:wściekła/y: ale jak już zasne to śpie jak zabita do rana:-) mam tylko małą przerwe na siku ok 4 rano i to nie codziennie:tak:

a wiesz, że u mnie prawie nic nie ma z tej zapowiadanej zimy...no oprócz przymrozków, ale miały być zamiecie, śnieżyce...a śniegu tyle co kot napłakał - spadł ze 3 dni temu, że już wszystko rozdeptane...
jak już ta zima jest to ja też chcę coś z niej - chcę śniegu :dry:

a wiesz, że u mnie prawie nic nie ma z tej zapowiadanej zimy...no oprócz przymrozków, ale miały być zamiecie, śnieżyce...a śniegu tyle co kot napłakał - spadł ze 3 dni temu, że już wszystko rozdeptane...
jak już ta zima jest to ja też chcę coś z niej - chcę śniegu :dry:
nie ma sprawy w Częstochowie jest aż za dużo mogę się z Toba Agutku podzielić:laugh2: :laugh2:

czy was dzisiaj też tak muli :confused:

wstałam o 7 rano, bo oczywiście nie mogłam spać
posiedziałam z 2h i tak mnie zmuliło, że walnęłam się do łóżka na 1,5h - zdrzemnęłam się...

wstałam, chwilę się pokrzątałam i znowu mnie wzięło - w łóżku spędziłam 2h i nadal wcale jakoś superprzytomna nie jestem :dry:

coś z ciśnieniem, że jakaś taka nijaka jestem :confused:

reklama
Do góry