reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

xmatree.jpg

kurde taki salon to by mi sie marzyl :rolleyes: :biggrin2:

reklama
47xnzfb.jpg

KOCHANE MARCÓWECZKI WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PAMIĘTAJCIE TO OSTATNIE ŚWIĘTA W TAKIM SKŁADZIE :) NIEDŁUGO BĘDZIE NAS WIĘCEJ:laugh2::laugh2::laugh2:

WESOŁYCH ŚWIĄT

"Staropolskim obyczajem,
gdy w Wigilię gwiazda wstaje,
Nowy Rok zaś cyfrę zmienia,
wszyscy wszystkim ślą życzenia.
Przy tej pięknej sposobności
i ja życzę Wam radości,
aby wszystkim się darzyło,
z roku na rok lepiej było."

war_pkn_choinka.jpg

choinka.jpg

posm-plakat-choinka-levis.jpg

choinka.jpg

pict3836.jpg

bluexmas2k2.jpg

Zdrowka i Slosyczy Milenka Marcoweczka Zyczy

bole migrenowe mam od poczatku ciazy .

poszlam do lekarza na poczatku po zwolnienie to mi powiedzial

ze do wszytskich moich omdlen i wymiotow doszla jeszcze migrena:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

dal mi tabletki o smiesznej nazwie "cocodamol":-D :-D

mi migreny towarzysza niestety juz od jakis 10 lat... :baffled:
kiedys nawet poszlam z tym do neurologa, ale wykrycie przyczyny i znalezienie odpowiedniego srodka przeciwbolowego to walka z wiatrakami - wszystko metoda prob i bledow...robi sie za krolika doswiadczalnego, az w koncu moze jakims cudem lekarz znajdzie odpowiedni lek

ja zrezygnowalam, bo mi szkoda kasy bylo...

jedyny plus z tych wizyt u lekarza to to, ze dostalam skierowanie na tomografie komputerowa glowy, ktora jest piekielnie droga, zeby wykluczyc guzy...wiec przynajmniej sobie skorzystalam z tego i wiem, ze z moja glowa wszystko w porzasiu ;-) :-D

miloku a tobie pomaga ten przepisany lek??

Drogie mamusie!Życzę Wam i Waszym rodzinom Świąt wypełnionych radoscią i miloscią,niosących spokój i odpoczynek. Niech się spełnią wszelkie marzenia a życie będzie pełne optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia.A w szczególności tego, czego sobie wszystkie życzymy najbardziej - lekkiego porodu i zdrowego, ślicznego dzidziusia - a to już niedługo!http://home.att.net/~hideaway_today/t041/xmas_santa.swf

agutek na takie ciagle migreny moja mama cierpi.

ja to tylko tak od przypadku takie miewalam , ale wciazy dosyc czesto.

moja mama co jakis czas ma serie kroplowek i 2 dni lezy podlaczona do wodopoju a potem ma spokoj na jakis miesiac poltora i znowu kroplowki:tak:
ale przynajmiej narazie jej pomaga.

te moje bole w ciazy zrobily sie tak uporczywe ze jak mnie taki porzadny zlapie to az rycze i mdleje i wymiotuje z bolu:szok:

a cocodamol srednio pomaga , nawet w poloczeniu z okladami z lodu , masazem slowy i mascia chlodzaca.
cocodamol pomaga tylko jak jest to raczej taki normalny do zniesienia bol:tak:
przy tym drugim nic nie pomaga:no: :no:

no sziewczyny gdzie jestescie

ja juz od godziny nie spie i licze ze ktos sie tu zjawi a tu pusto:-(

no to ja ide sobie herbatke zrobic i moze ktoras sie zjawi .

chyba powinnam przejsc do bezsennosci ciazowej i tam sie wtzalic jak to wsraje o 5 codziennie:eek: :dry:

reklama
Do góry