reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

o tym co nas gryzie,raduje ...czyli pogaduchy o wszystkim i o niczym!!!

SAMI ale z ciebie laska na tym zdjeciu!!! pewnie szybko wrocisz do formy i bedziesz seksi mamusia:tak:

reklama
M_ktosiu a tam laska ale dziękuje za komplement :-) ale mam nadzieje, że do formy szybko wróce hihi:-p

wiecie bylam w pon i wczoraj u gina bo takie lekkie skurcze mialam:tak: no i CTG wykazalo ze faktycznie sa no i szyjka mi sie skrocila o polowe:szok: mam duzo lezec no i ZERO seksu:-( i co tydzien do kontroli:confused: martwi mnie to troche no i boli gdzies tam w srodku jak chodze :sick: mam nadzieje ze sie nie pogorszy :tak:

Ojejku, SZMINA a my Tu sie zastanawiamy gdzie Ty sie podziewsz....:confused:
Trzymaj sie i uwazaj na siebie, zeby dzidzia tak bardzo sie nie spieszyla....

SZMINA no to leż kochaniutka i dbaj o siebie i maleństwo.
Z brakiem seksu dasz radę, wiem co pisze ja mam zakaz od 9tygodnia ciaży:-( i jakoś się trzymam i mój M też.
Na pewno wszystko bedzie dobrze.:happy:

SZmina dbaj o siebie
ja coprawda zakaz na seks nie mam ale to i tak juz nie jest to samo i powiem wam ze ostatnio juz mi sie niechce, no bo i tak sie nie wyszaleje z klockiem w brzuchu...:baffled:

No tak, faktycznie jak mozna to jest lepiej. Ale ja tak jak M_KTOSIA, uwazam ze to nie to samo. Brzucholek zaczyna przeszkadzac strasznie, no i taka niezgrabna sie czuje, jak wielorybek....:-D :-D

reklama
Oj, Szmina, mam ten sam problem :-(Szyjka skróciła się do 2 cm i rozwarcie na 1 cm.
Jutro idę do szpitala i mam dostać sterydy na rozwój płucek dziecka - gdyby jednak mu się spieszyło (odpukać). I leżeć, leżeć, leżeć...

Do góry