reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

o tym co nas gryzie,raduje ...czyli pogaduchy o wszystkim i o niczym!!!

SAMI ale z ciebie laska na tym zdjeciu!!! pewnie szybko wrocisz do formy i bedziesz seksi mamusia:tak:

reklama
M_ktosiu a tam laska ale dziękuje za komplement :-) ale mam nadzieje, że do formy szybko wróce hihi:-p

wiecie bylam w pon i wczoraj u gina bo takie lekkie skurcze mialam:tak: no i CTG wykazalo ze faktycznie sa no i szyjka mi sie skrocila o polowe:szok: mam duzo lezec no i ZERO seksu:-( i co tydzien do kontroli:confused: martwi mnie to troche no i boli gdzies tam w srodku jak chodze :sick: mam nadzieje ze sie nie pogorszy :tak:

Ojejku, SZMINA a my Tu sie zastanawiamy gdzie Ty sie podziewsz....:confused:
Trzymaj sie i uwazaj na siebie, zeby dzidzia tak bardzo sie nie spieszyla....

SZMINA no to leż kochaniutka i dbaj o siebie i maleństwo.
Z brakiem seksu dasz radę, wiem co pisze ja mam zakaz od 9tygodnia ciaży:-( i jakoś się trzymam i mój M też.
Na pewno wszystko bedzie dobrze.:happy:

SZmina dbaj o siebie
ja coprawda zakaz na seks nie mam ale to i tak juz nie jest to samo i powiem wam ze ostatnio juz mi sie niechce, no bo i tak sie nie wyszaleje z klockiem w brzuchu...:baffled:

No tak, faktycznie jak mozna to jest lepiej. Ale ja tak jak M_KTOSIA, uwazam ze to nie to samo. Brzucholek zaczyna przeszkadzac strasznie, no i taka niezgrabna sie czuje, jak wielorybek....:-D :-D

reklama
Oj, Szmina, mam ten sam problem :-(Szyjka skróciła się do 2 cm i rozwarcie na 1 cm.
Jutro idę do szpitala i mam dostać sterydy na rozwój płucek dziecka - gdyby jednak mu się spieszyło (odpukać). I leżeć, leżeć, leżeć...

Do góry