reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

o tym co nas gryzie,raduje ...czyli pogaduchy o wszystkim i o niczym!!!

dziewczyny wspolczuje tej abstynencji !!!!!
ale juz niedlugo zaszalejecie !!!!!!:-D
ja rowniez ostatnio nie mam ochoty.....
czuje sie za duza i ciezko mi .....:no:!!!!!!!
buziaczki:laugh2:

reklama
a ja to jakoś nie mam chęci na sex :-( przed ciążą jakoś częściej to robiliśmy a teraz czasmi ;-)

Dziewczyny wielkie dzieki za slowa otuchy i wsparcie-jestescie kochane:tak: :tak: :tak: we wtorek mam kolejna wizyte wiec dam znac jak sprawa wyglada!!!A dzisiaj zaczely mi krwawic dziasla:confused: macie taka przypadlosc???

Szmina bedziemy czekać we wtorek na relacje z wizyty - mam nadzieje, że wszystko jest już dobrze - trzymaj się cieputko:*
A jeżeli chodzi o dziąsła to mi krwawią od samego początku ciąży niestety i byłam u dentysty z tym, bo już się bałam że jakieś zapalenie dziąseł mam ale dentystka powiedziała, że żadnego zapalenia nie mam i że to przez ciąze tak się dzieje, że powinno po ciąży minąć i przepisała mi paste i płyn do płukania na to. Trochę jakby mniej krwawią po tym ale dalej krwawią ale przestałam się już tym przejmować. W pewnej książce o ciąży przeczytałam, że to jest normalne w ciąży. Więc niemartw się - chociaż wiem, że to wkurza bo nawet spokojnie zębów nie można umyć.

szmina ja tez mialam co prawda przez chwile problem z dziaslami, dentystka mnie uprzedzila ze tak bedzie z tym krwawieniem, ze to normalne, ze to przez zmiany hormonalne, i nawet mozemy przez to miec taki dziwny smak w ustach, plyny sa bardzo dobre do plukania wlasnie tylko nie wtedy jak ci te dziasla krwawia tylko jak jest troche lepiej zeby nie podrazniac, a i kazala mi zmienic szczoteczke na najdelikatniejsza soft i to mi pomoglo. i oczywiscie nie wolno wybielac zebow i traktowac zadnymi ostrymi srodkami:nerd:
a moja dentystka jest w ogole siastra mojej ginki, a jej ojciec jest znanym anestezjologiem w moim szpitalu i moze sie zdarzyc ze go spotkam przy porodzie, mam calarodzinna opieke, smiesznie nie, takze jak poszlam do tej dent to ona juz wiedziala wszystko o mojej ciazy :-D

Mati był zaplanowany jak nic w naszym życiu
kiedyś zakładałam góra 5 lat różnicy między dziećmi
ale ze względu na pracę troszkę się to wszystko opóźniło...

ostatnie dwa lata były dla mnie bardzo trudne...mąż(Rafał) został oddelegowany do pracy w Z.G...
wychodził w poniedziałki a wracał w piątki,
wszystko było na mojej głowie...samiutkie wieczorki i nocki:-( ...
żal Nati, moje łzy...

i nastąpiła godzina zero...
ale było rozczarowanie jedną kreską na teście...
kolejny miesiąc...znowu jedna,
no i nastał cudny lipiec, pięky czas...
robiłam sobie teścik trochę powątpiewając...znowu jedna
zaciekawiona budową testu rozłożyłam go na części pierwsze, hihi...
jakie było moje zdziwienie kiedy zaczęła pojawiać sie druga, leciutka kreska...
ale wtedy myślałam,że coś zwyczajnie namieszałam.
następnego dnia kupiłam dwa następne...ale byłam już bardziej cierpliwa

huuura! wyszło

no i jest Mati :-)

a to pierwszy dzień Mateuszka w moim brzuszku

dzisiaj wchodze na oneta coby sie zorientowac co sie w naszej polsze dzieje i czytam -USTAWA LAKTACYJNA PODPISANA!!! kurde mysle sobie o co chodzi:confused: :confused: :confused: pewnie beda dawac latkatory ekstra gratis razem z becikowym, albo o godzine dluzsze przerwy pracujacych matek na karmienie,...
a to bylo-USTAWA LUSTRACYJNA - ciaza jak widac obciazyla mi mozg :eek: :laugh2: :-p

moj mezulo sie znowu wykazal: kupil mi szlafroczek a'la czajna stajl w rozmiarze XL, czyli ze do szpitala - spoko, fajnie, tylko czemu w kolorze rzygow:confused::confused:

reklama
Do góry