reklama
M
m_ktosia
Gość
moj maz jest daltonista dlatego to ubranko takie kolorowe kupil, bo widzi te ostre barwy
M
m_ktosia
Gość
ach jak milo jest mieszkac w bloku,
wlasnie jedna pani krzyczy do narzeczonego ze miedzy nimi jest wszystko over
jak mieszkalam w polsce to mialam za sasiadke wariatke z zoltymi papierami, ciagle sie klocila z konkubentem po nocach, corke wyslala do domu dziecka, psy glodzila i nie wypuszczala z domu i wyly, masakra i babka miala jakiegos agresiva na twarzy, omijalam ja szerokim lukiem
mieszkalam tez w domu starcow przez jakis czas bo sie zamienilam z dziadkiem jak nam zachorowal i poszedl do moich rodzicow, i tam wszyscy wszystko wiedza, kiedys spotykam sasiadke w sklepie, a bylam z chlopakiem, a ona do mnie: a ten to co, nowy? lepszy niz tamten, wszyscy na pietrze tak uwazaja
w domu starcow sa jazdy, zamiast ostrej wnerwiajacej cie za glosnej muzyki od sasiada, denerwujesz sie radiem maryja bo przygluche baby puszczaja na ful
wlasnie jedna pani krzyczy do narzeczonego ze miedzy nimi jest wszystko over
jak mieszkalam w polsce to mialam za sasiadke wariatke z zoltymi papierami, ciagle sie klocila z konkubentem po nocach, corke wyslala do domu dziecka, psy glodzila i nie wypuszczala z domu i wyly, masakra i babka miala jakiegos agresiva na twarzy, omijalam ja szerokim lukiem
mieszkalam tez w domu starcow przez jakis czas bo sie zamienilam z dziadkiem jak nam zachorowal i poszedl do moich rodzicow, i tam wszyscy wszystko wiedza, kiedys spotykam sasiadke w sklepie, a bylam z chlopakiem, a ona do mnie: a ten to co, nowy? lepszy niz tamten, wszyscy na pietrze tak uwazaja
w domu starcow sa jazdy, zamiast ostrej wnerwiajacej cie za glosnej muzyki od sasiada, denerwujesz sie radiem maryja bo przygluche baby puszczaja na ful
M
m_ktosia
Gość
niewiem kobitki jak sie zapatrujecie na sprawy zodiakalne ale wlasnie wg skosnookich rozpoczal sie nam CHINSKI ROK ZLOTEJ (BADZ OGNISTEJ) SWINI !!! (jeden z najszczesliwszych znakow co wypada raz na 60 lat)
i teraz wszyscy chca miec dzieci, tosmy trafily z terminem !:-)
z tej okazji zycze nam samych zdrowych, usmiechnietych pociech i grzecznych i urwiskowatych zarazem !!!
i teraz wszyscy chca miec dzieci, tosmy trafily z terminem !:-)
z tej okazji zycze nam samych zdrowych, usmiechnietych pociech i grzecznych i urwiskowatych zarazem !!!
reklama
M
m_ktosia
Gość
sprawdzilam sobie z sentymentu co nadaja w polskiej tv, bardzo wam zazdroszcze tego kota filemona i filmu cudowne lata
Podziel się: