reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

o tym co nas gryzie,raduje ...czyli pogaduchy o wszystkim i o niczym!!!

A ja jakos powolutku daje rade...tylko za odkurzanie sie nie lapie w ogole - to robi moj M. Zreszta w innych czynnosciach tez bardzo mi pomaga :-)

A po porodzie mysle, ze dam rade spokojnie, bo to ze czegos teraz nie robie to wynika tylko z tego, ze brzuszek przeszkadza, albo potem boli.....

reklama
ja najwiecej sily i checi mam rano wiec wtedy staram sie doprowadzic mieszkanko do ladu:tak: potem dluzszy spacerek z psiakiem i jestem detka:-D :-D :-D zjem obiadek i wyleguje sie z ksiazka:-) jak mam dosyc sily to wieczorkiem pocwicze znowu z psiakiem,kapiel i lozeczko;-) co do pomocy po porodzie to mama przyjedzie d;-) o nas na kilka tygodni a potem musimy sobie radzic sami:szok: boje sie troszke!!!najbardziej karmienia to nie latwa sztuka jest-widze po kolezankach:no:

a ja też ostatnio mam jakiego lenia :tak: nic mi się nie chce! ojej jakaś ociążała jestem:-(

ja tez ostatnio mam strasznego lenia kasira wiec nie jesteś sama hehe zreszta jak to mloja mamcia mowi ze zawsze mam lenia ,, chcoiaż byl taki okres w ciazy ze wszystko mnie draznilo i mujsialam miec wszystko idealnie poukladane i odpicowane ale to krotki okres byl hehe teraz przez ten osattni tydzien czuje sie jakos tak dziwnie cały czas ziewam spać mi sie chce , jest mi juz coraz ciezej i coraz to nie wygodniej .. i chcilalabym tylko sobie lezeć ...
anula_88 a jak wiekowo jestes?? jesli mozna wiedziec?? ja tez bede uczyc sie zaocznie jak urodze .. bo tez jeszcze nie pracuje tylko sie ucze ... buziaczki dla was kochane

Młoda Mamusiu mam 19 latek,zaocznie kończe ostatnią klase LO :-) potem też chcem się uczyć zaocznie :-) ty miałaś 100-dniówke w tym roQ więc zapewne jesteś w moim wieQ :-) ??

anula88 tak jesteśmy w tym samym wieku .. jak fajnie troszke mi razniej teraz jak ktos jest w moim wieku :) tak mialam studniowke i tez koncze ostatnia klase LO ale chodze do szkoly normalnie , jak sobie radzisz z tym ze w tak mlodym wieku zostaniesz mama ?? miałaś jakieś problemy ? wszytsko jest ok ?? pozdrawiam goraco

reklama
Do góry