reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

o tym co nas gryzie,raduje ...czyli pogaduchy o wszystkim i o niczym!!!

NICZKA - wydaje mi sie ze panstwowo tez kieruja na to badanie...ale nie wiem napewno...Ja caly czas chodze do LUXMEDU, tam mam lekarza i tam robie wszystkie badania (ktorych mi moj lekarz nie skąpi, tylko o czyms wspomne od razu mnie wysyla....;-) , ostatnio pytalam o konflikt serologiczny np, bo niestety mamy i po raz kolejny dostalam skierowanie na zbadanie przeciwcial, po raz 3 juz chyba:-D ) - i ja i moj M mamy tam zapewniona kompleksowa bezplatna opieke z zakladu pracy....

reklama
ja tez badania robie w LUXMEDZIE (abonament z pracy) ale do lekarza chodze gdzie indziej. z tego co wiem to kazdy lekarz powinien dac skierowanie na cytomegalie a wtedy to mozesz panstwowo rowniez.

HAHAHAHa:-D LENOREK - ale fajny zbieg okolicznosci......moze sie kiedys spotkamy nawet przy okazji badan :-D Mam rozumiec, ze masz do tej kliniki najblizej?

reklama
Może wyda wam się to głupie ale ciąle męczy mnie ta skracająca szyjka a teraz na dodatek chciałabym wiedzieć jaka ona musi być krótka żeby odeszły wody i zaczoł się poród ?? ciekawi mnie jak to jest :eek: a może to nie ma żadnej reguły hmmm ?? co wy o tym sądzicie :eek: ??

Do góry