reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

o tym co nas gryzie,raduje ...czyli pogaduchy o wszystkim i o niczym!!!

Niezle......jak widac kazdy termin jest dobry.....;-)
A u mnie wszystko w normie, lekarz mowi, po kazdym badaniu, ze wprost '"ksiazkowo" :-D ....Ilosc wod plodowych w normie, lozysko na scianie tylnej, nawet wyniki badan krwi, ktore dzisiaj odebralam sa najlepsze ze wszystkich od poczatku ciazy........:-)
Tylko ten termin...nawet w karcie mi wpisal ze 17.04, a ja sie tu nastawiam na 24....:-D :-D

reklama
ANETA ja juz od jakiś 2,5 misiąca jestem o ponad tydzień do przodu z wyznaczonym terminem porodu, miałam na 22.04 a teraz na 14.04.
To wszystko zależy od wielkości maluszka, bo ja osobiscie wiem dokładnie i na 100% kiedy zaszłam w ciążę tak więc suwaczka nie zmieniam , a z porodem szykuje sie na Swięta-mówię wam takie mam niesamowite przeczucie:happy:

No tak....mnie to sie tez wydaje, ze wiem kiedy zaszlam w ciaze....z tym ze przed ta ciaza poronilam i nie mialam ani jednego cyklu z normalna miesiaczka, wiec kiedy byla dokladnie owulacja na 100% nie wiadomo.....:confused:

ja na poczatku tez mialam termin na 22 kwietnia. potem 24 kwietnia. teraz sama juz nie wiem...
25 stycznia ide do mojego gin i okaze sie na kiedy tak naprawde mam sie szykowac:-). wiem jedno ze torbe do szpitala to przyszykuje sobie duuuzo wczesniej bo w razie czego moj M sobie nie poradzi:-D (ach te chłopy)

czasami mysle ze on zemdleje przy porodzie i zamiast mną beda sie zajmowac nim :-)

Aj nic się nie przejmuj Aneta, znając życie to już od dnia 1.kwietnia bedziemy rozmyslac i czekac "czy to aby nie dzisiaj".
Ja o termin to się nie boję ( byleby oczywiście nie było za wcześnie) od 37 tygodnia bedę wyczekiwac. Boje się najbardziej tego abym nie była w tym czasie sama w domu bo to bedzie straszne. Mój M w pracy to przez 8 godzin ma zasięg telefoniczny może przez godzine i wtedy to musiałabym wydzwaniac po całek firmie i go szukac, a na pewno nie bedę miała do tego głowy :no:

hihi Ja tez sie strasznie boje, ze jak sie juz zacznie to bede sama w domu i nie bede wiedziala co mam robic...:-) Z tym ze ja wiem, ze jak zadzwonie do mojego M to od razu bedzie mogl wyjsc z pracy i przyjechac do mnie szybciutenko.....A najbardziej to sie ciesze, ze juz sobie zaklepal w pracy urlop na jakies 2 tygodnie, zebysmy po porodzie mogli byc razem....:-)

witajcie cioteczki wieczorkiem :-D
ja siedze jak na szpilakach bo moga wezwac mezula na noc do parcyy buu mam nadzieje ze jednak zostanei w domciu...co do szyjki to u mnie jest bardzo ladna;- ) i ponoc wymiarowo odpowiednia :-D a co do terminu to ja tez mam najrozniejsze od 29marca do 19 kwietnia..w/g miesiaczki to 17 kwiecien ;-) a w/g obranego terminu pzrez usg to 7 kwiecien...ja planuje tak na 14 kwietnia bo wtedy moj tata ma imienki tzn mial by :-( i chcialbym zeby maluszek sie urodzil w tym dniu :-D

Urlop tez mamy juz zaklepany, a co do terminu to WIKI mój wymazony to 10 kwietnia bo wtedy moja mama ma urodziny, kórcze wiecie jaka to byłaby dla mnie i dla niej rewelka-taki prezent :laugh2: . Fajnie byłoby móc obdarowac najblizszą osobę takim szczęsciem :-D , co nie?

ja chcialabym urodzic 23 kwietnia w imieniny mojego taty. mysle ze mam szanse bo termin mam na 24 kwietnia:tak:

reklama
Do góry