reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

o tym co nas gryzie,raduje ...czyli pogaduchy o wszystkim i o niczym!!!

Niezle......jak widac kazdy termin jest dobry.....;-)
A u mnie wszystko w normie, lekarz mowi, po kazdym badaniu, ze wprost '"ksiazkowo" :-D ....Ilosc wod plodowych w normie, lozysko na scianie tylnej, nawet wyniki badan krwi, ktore dzisiaj odebralam sa najlepsze ze wszystkich od poczatku ciazy........:-)
Tylko ten termin...nawet w karcie mi wpisal ze 17.04, a ja sie tu nastawiam na 24....:-D :-D

reklama
ANETA ja juz od jakiś 2,5 misiąca jestem o ponad tydzień do przodu z wyznaczonym terminem porodu, miałam na 22.04 a teraz na 14.04.
To wszystko zależy od wielkości maluszka, bo ja osobiscie wiem dokładnie i na 100% kiedy zaszłam w ciążę tak więc suwaczka nie zmieniam , a z porodem szykuje sie na Swięta-mówię wam takie mam niesamowite przeczucie:happy:

No tak....mnie to sie tez wydaje, ze wiem kiedy zaszlam w ciaze....z tym ze przed ta ciaza poronilam i nie mialam ani jednego cyklu z normalna miesiaczka, wiec kiedy byla dokladnie owulacja na 100% nie wiadomo.....:confused:

ja na poczatku tez mialam termin na 22 kwietnia. potem 24 kwietnia. teraz sama juz nie wiem...
25 stycznia ide do mojego gin i okaze sie na kiedy tak naprawde mam sie szykowac:-). wiem jedno ze torbe do szpitala to przyszykuje sobie duuuzo wczesniej bo w razie czego moj M sobie nie poradzi:-D (ach te chłopy)

czasami mysle ze on zemdleje przy porodzie i zamiast mną beda sie zajmowac nim :-)

Aj nic się nie przejmuj Aneta, znając życie to już od dnia 1.kwietnia bedziemy rozmyslac i czekac "czy to aby nie dzisiaj".
Ja o termin to się nie boję ( byleby oczywiście nie było za wcześnie) od 37 tygodnia bedę wyczekiwac. Boje się najbardziej tego abym nie była w tym czasie sama w domu bo to bedzie straszne. Mój M w pracy to przez 8 godzin ma zasięg telefoniczny może przez godzine i wtedy to musiałabym wydzwaniac po całek firmie i go szukac, a na pewno nie bedę miała do tego głowy :no:

hihi Ja tez sie strasznie boje, ze jak sie juz zacznie to bede sama w domu i nie bede wiedziala co mam robic...:-) Z tym ze ja wiem, ze jak zadzwonie do mojego M to od razu bedzie mogl wyjsc z pracy i przyjechac do mnie szybciutenko.....A najbardziej to sie ciesze, ze juz sobie zaklepal w pracy urlop na jakies 2 tygodnie, zebysmy po porodzie mogli byc razem....:-)

witajcie cioteczki wieczorkiem :-D
ja siedze jak na szpilakach bo moga wezwac mezula na noc do parcyy buu mam nadzieje ze jednak zostanei w domciu...co do szyjki to u mnie jest bardzo ladna;- ) i ponoc wymiarowo odpowiednia :-D a co do terminu to ja tez mam najrozniejsze od 29marca do 19 kwietnia..w/g miesiaczki to 17 kwiecien ;-) a w/g obranego terminu pzrez usg to 7 kwiecien...ja planuje tak na 14 kwietnia bo wtedy moj tata ma imienki tzn mial by :-( i chcialbym zeby maluszek sie urodzil w tym dniu :-D

Urlop tez mamy juz zaklepany, a co do terminu to WIKI mój wymazony to 10 kwietnia bo wtedy moja mama ma urodziny, kórcze wiecie jaka to byłaby dla mnie i dla niej rewelka-taki prezent :laugh2: . Fajnie byłoby móc obdarowac najblizszą osobę takim szczęsciem :-D , co nie?

ja chcialabym urodzic 23 kwietnia w imieniny mojego taty. mysle ze mam szanse bo termin mam na 24 kwietnia:tak:

reklama
Do góry