reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

o tym co nas gryzie,raduje ...czyli pogaduchy o wszystkim i o niczym!!!

reklama
ale ja wogole nie widze takiego pola w ksiazeczce. Mam tylko badanie ginekologiczne i tam m.in szyjak i mam dopisane ze sformowana. :eek: :confused: hmm moze zapytac lekarza na nastepniej wizycie

W tych rubryczkach w karcie mam pole o nazwie szyjka, ale lekarz zostawia je puste za kazdym razem. I wysokosci dna macicy tez nie wpisuje (tu sie moja mama bardzo dziwila)....A wam wpisuja???

Ja też się dziwie ... bo mi wpisuje za każdym razem ... może na następnej wizycie zapytajcie swojego ginka dlaczego nie wpisuje ...

Mi też nic nie wpisuje :baffled: tylko mówi, że wszystko ok. Ostatnio mi tylko powiedział, że macice mam wysoko, że powinnam mieć na wysokości pępka a miałam jakieś 4 cm nad pępkiem - ale nic nie wpisał :confused:
No i że to jest spowodowane łożyskiem na przedniej ściance i że mam dużo wód płodowych.
Teraz do niego ide wpiątek albo w poniedziałek to sie zapytam dlaczego mi nie wpisuje.

reklama
Do góry