reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

o tym co nas gryzie,raduje ...czyli pogaduchy o wszystkim i o niczym!!!

reklama
ja czytalam na stronie rodzic po ludzku. jak na kazdy szpital sa dobre opinie i zle. Ja napoczatku tez myslalam o madalinskiego, az mnie M uswiadomil, ze to jest jakas druga strona miasta dla nas, he he , jeszcze bym nie zdazyla dojechac, no w kazdym razie odpadl. moje znajome rodzily na inflanckiej (2), solec (1), karowa (1), bielanski , ale prywatnie (1), zelazna (2).

mam poleconą przez mojego lekarza. niedlugo mam z nia spotkanie. narazie jeszcze sie z nia nie widzialam, tylko rozmawialam przez telefon - calkiem sympatyczna

Dziewczynki mam pytanko ... Jak to jest z waszymi szyjkami macicy ?? tzn jakiej jest wielkości ?? jakie rozmiary wam gin pisze w książeczkach ?? Moja się okrutnie szybko skraca :eek: i chcialabym wiedzieć ...

Buźka

Hmmmm ciekawe, mi lekarz nic takiego nie zapisuje w karcie ciąży, tylko za kazdym razem po badaniu mowi, ze jest wszystko w porzadku......:baffled:

Anetko a nie masz zapisów w książeczce typu ... np. 0-2-2-0 ... albo 2-2-2-3 .... - to jest taki zapis ...powinien ci pisać,zobacz dokładnie :-)

reklama
Do góry