reklama
NICZKA, ja bede rodzic w szpitalu im. Świetej Rodziny na ul. Madalińskiego. Zastanawiałam sie jeszcze nad szpitalem sw. Zofii na Żelaznej, ale tam nie dosc ze drogo to jeszcze strasznie spadły mu opinie. Oczywiscie na temat kazdego szpitala sa opinie i pozytywne i negatywne, ale z tego co czytalam to ten na Madalinskiego wypada dosyc dobrze. No i jeszcze jeden plus - to jeden ze szpitali do ktorych mam najblizej.
A tu mozna sobie poczytac informacje i opinie o roznych szpitalach Fundacja Rodzi
A tu mozna sobie poczytac informacje i opinie o roznych szpitalach Fundacja Rodzi
Dziewczyneczki,
a ja myślałam, że już tu z nikim nie pogadam na temat warszawskich szpitali;-) . Ja co prawda jestem z Piastowa, ale to w zasadzie sypialnia Warszawy. Olę urodziłam w szpitalu im. Orłowskiego, teraz myślę o Solcu.
Co do filmu to też go oglądałam, fajna sprawa i dużo ciekawych rzeczy.
Nie stresujcie się porodem, ja za pierwszym razem myślałam, że przecież nie ja pierwsza i nie ostatnia, a mimo bólu jest to przeżycie naprawde fantastyczne. Teraz jeszcze o tym nie myślę, widocznie nie było tak źle, skoro zdecydowałam się na kolejne dziecko. Jeśli macie jakieś pytanka to chętnie odpowiem .
Pozdrowionka
a ja myślałam, że już tu z nikim nie pogadam na temat warszawskich szpitali;-) . Ja co prawda jestem z Piastowa, ale to w zasadzie sypialnia Warszawy. Olę urodziłam w szpitalu im. Orłowskiego, teraz myślę o Solcu.
Co do filmu to też go oglądałam, fajna sprawa i dużo ciekawych rzeczy.
Nie stresujcie się porodem, ja za pierwszym razem myślałam, że przecież nie ja pierwsza i nie ostatnia, a mimo bólu jest to przeżycie naprawde fantastyczne. Teraz jeszcze o tym nie myślę, widocznie nie było tak źle, skoro zdecydowałam się na kolejne dziecko. Jeśli macie jakieś pytanka to chętnie odpowiem .
Pozdrowionka
reklama
Podziel się: