pani_cinkowa
Fanka BB :)
my ustalilismy, że przytulankową metodę wywoływania porodu zaczniemy stosować po skończonym 37 tc, a do tego czasu niech mała śmiało rośnie. Ale nie wiem czy mój mąż tyle wytrzyma, okropnie go kręci mój brzuch:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
viki jak lekarz chetny to zaprzegnij i jego w koncu nie jest powiedziane ze ten sex musi byc z mezem
Ciekawe ktora pierwsza, ciekawe...
Co do sexu to mnie maz odstawil, powiedzial ze juz mu dziwnie... W sprawie przyspieszanie zostaly mi zatem okna, schody , rycyna i inne mniej przyjemne sposoby-ewentualnie chetny do pomocy sasiad
no dziewczynki, Rutkosia i vikiigus, ja tu będę widziała małą licytację, która z was będzie pierwsza hihihi ))
Co do seksu to dzisiaj mi małż zapowiedział że jak wróci z pracy to mam być gotowa na małe co nieco
Z tym że od jakiegoś czasu już się zbieram na seks a za każdym razem jakoś mi się odechciewa bo mam wrażenie że nie powinnam jeszcze wywoływać porodu ale dzisiaj to już nie ma opcji żeby nie było bo chcice mam jak nie wiem
Ja obstawiam vikiigus
Rutkosia - mam to samo- niby chciałam nastawic się na to sexowne wywolanie, ale jakos tak zwyczajnie się boję , w rezultacie mój m też mówi, że mu dziwnie i zastanawia się czy w ogóle da rade zmobilizować swoje zastępy :-)
ale postanowiłam, ze jak dzis lekarz powie , że wszystko gotowe do porodu , to spróbuję....;-)
odrobina przyjemności jeszcze nikomu nie zaszkodziła....