ligotka
Fanka BB :)
Pacyska mnie tez lapia takie bole, czasem mecze sie pol dnia, a czasem nic, w sumie nie wiem od czego to zalezy, nei ma na to wplywu wieksza aktywnosc, no i wtedy po prostu leze, najlepiej na boku, nogi w gorze i troszke pomaga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja dziś w nocy miałam okropny skurcz - jak podczs porodu...opisałam w wątku porodowym...
a ostatnio niestety wróciły mi pobolewania całego brzucha - i już chyba pisałam, ale mam takie skurcze , jak tzw kolka sportowa, tylko u mnie pojawiaja się najczęściej jak za długo siedzę w jednej pozycji - wczoraj wieczorem miałam takie pobolewania i własnie zakończyły się konkretnym bólem
to jeszcze dwa miesiące, a ja mam niestety problemy z chodzeniem - najzwyklejsza wyprawa na zakupy kończy się półdniowym leżeniem w łóżku...
viikigus zadzwon do lekarza, niech Cie zbada!