reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O samopoczuciu, lękach i oznakach porodu słów kilka

Dziekuje wam dziewczyny za odpowiedz, nie wiem czy to byla czkawka, bo z tego co wiem to moja mala sie nie odwrocila jeszcze glowka do dolu. A te pukniecia byly intensywne i przez caly dzien, takze podejrzewam ze poprostu mnie skopala :) A powiem wam ze bolalo, az podskakiwalam. Pozdrawiam was i jeszcze raz dziekuje za pomoc. Milego dnia

reklama
nikola, chyba nasze maleństwa to jeszcze dają radę obrócić w tę stronę, w którą chcą, więc może akurat Twoja mała sie przekręciła :)
ja to powiem wam, nie wiem, co moja czasem wyprawia, czy potrząsa pępowiną bardzo gwałtownie czy co, ale normalnie czuję takie 2-sekundowe zabąbelkowanie, jakby bąka puściła :))))

a wiecie, że ja mi też jest czasem mdło, szczególnie jak się schylę i zgniata się żołądek
cóż, jeszcze trochę dziewczynki :))

mnie zazwyczaj mdli po róznych pokramach np owocach, sokach- ale dzie nic takiego nie jadłam ...i w ogóle mam jakieś takie napięcie , że nawet magnez nie pomógł- najchetniej bym poskakała , ale to mi zaszkodzi :(

mnie zazwyczaj mdli po róznych pokramach np owocach, sokach- ale dzie nic takiego nie jadłam ...i w ogóle mam jakieś takie napięcie , że nawet magnez nie pomógł- najchetniej bym poskakała , ale to mi zaszkodzi :(

Ja wczoraj miałam jakieś takie napięcie, że aż iskry szły. Zaparzyłam sobie melisę i przeszło :)

hejka a mi właśnie dzisiaj zrobiło się słabo jakbym miala zemdleć i do wymiotów mnie zemsliło nie wiem co jest :(

hejka a mi właśnie dzisiaj zrobiło się słabo jakbym miala zemdleć i do wymiotów mnie zemsliło nie wiem co jest :(

Kochana w ciąży jesteś przecież :-) Może jesteś zmęczona, albo niewyspana, albo jak byłaś w pomieszczeniu to było za ciepło, albo się za szybko podniosłaś - wszystko jest możliwe :happy:
W takich sytuacjach albo sobie usiadż przy uchylonym oknie albo połóż aby przeszło. Mnie sie też takie sytuacje zdażają i wiem że jak nie usiądę to na bank zasłabnę.
Uważajcie na siebie :happy::tak:

reklama
A ja mam okropne bóle kręgosłupa :( Lekarz wysłał mnie na zwolnienie, ale co z tego skoro najbardziej boli właśnie jak leżę albo siedzę :( Macie już też ten problem? Jak sobie z nim radzicie? Jakieś masaże, specjalne ułożenie poduszek czy co? Błagam, pomocy :(

Do góry