reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O samopoczuciu, lękach i oznakach porodu słów kilka

Dziekuje wam dziewczyny za odpowiedz, nie wiem czy to byla czkawka, bo z tego co wiem to moja mala sie nie odwrocila jeszcze glowka do dolu. A te pukniecia byly intensywne i przez caly dzien, takze podejrzewam ze poprostu mnie skopala :) A powiem wam ze bolalo, az podskakiwalam. Pozdrawiam was i jeszcze raz dziekuje za pomoc. Milego dnia

reklama
nikola, chyba nasze maleństwa to jeszcze dają radę obrócić w tę stronę, w którą chcą, więc może akurat Twoja mała sie przekręciła :)
ja to powiem wam, nie wiem, co moja czasem wyprawia, czy potrząsa pępowiną bardzo gwałtownie czy co, ale normalnie czuję takie 2-sekundowe zabąbelkowanie, jakby bąka puściła :))))

a wiecie, że ja mi też jest czasem mdło, szczególnie jak się schylę i zgniata się żołądek
cóż, jeszcze trochę dziewczynki :))

mnie zazwyczaj mdli po róznych pokramach np owocach, sokach- ale dzie nic takiego nie jadłam ...i w ogóle mam jakieś takie napięcie , że nawet magnez nie pomógł- najchetniej bym poskakała , ale to mi zaszkodzi :(

mnie zazwyczaj mdli po róznych pokramach np owocach, sokach- ale dzie nic takiego nie jadłam ...i w ogóle mam jakieś takie napięcie , że nawet magnez nie pomógł- najchetniej bym poskakała , ale to mi zaszkodzi :(

Ja wczoraj miałam jakieś takie napięcie, że aż iskry szły. Zaparzyłam sobie melisę i przeszło :)

hejka a mi właśnie dzisiaj zrobiło się słabo jakbym miala zemdleć i do wymiotów mnie zemsliło nie wiem co jest :(

hejka a mi właśnie dzisiaj zrobiło się słabo jakbym miala zemdleć i do wymiotów mnie zemsliło nie wiem co jest :(

Kochana w ciąży jesteś przecież :-) Może jesteś zmęczona, albo niewyspana, albo jak byłaś w pomieszczeniu to było za ciepło, albo się za szybko podniosłaś - wszystko jest możliwe :happy:
W takich sytuacjach albo sobie usiadż przy uchylonym oknie albo połóż aby przeszło. Mnie sie też takie sytuacje zdażają i wiem że jak nie usiądę to na bank zasłabnę.
Uważajcie na siebie :happy::tak:

reklama
A ja mam okropne bóle kręgosłupa :( Lekarz wysłał mnie na zwolnienie, ale co z tego skoro najbardziej boli właśnie jak leżę albo siedzę :( Macie już też ten problem? Jak sobie z nim radzicie? Jakieś masaże, specjalne ułożenie poduszek czy co? Błagam, pomocy :(

Do góry