reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O porodach...

widzę że trochę się tu działo i mnie ominęło:-)

mam pytanko:-D czy jak się rodzi w wannie ..to jest się całkowicie rozebraną?

aa... i tak sobie myślę... że rodzić będę w skarpetkach:-D bo mi stopy zawsze marzną:-D

reklama
Futrzak na filmach zawsze rodza na go w wannie;)
Co do skarpetek to juz wiele razy słyszałam zeby je miec bo podczas porodu stopy marzna;)

mi M powiedział, że mi kupi takie wielkie kapcie w kształcie kopyt słonia do porodu - żeby mi cieplutko było :-D

hehehe:-) jak zamówi z allegro to podeślij linka :-D

a ja myślę o porodzie w wannie bo w moim szpitalu jest taka możliwość ... ale kurcze ja to się boję tej nagości...heh :-)...wiem że i tak od pasa w dół będę rozebrana ... ale taka cała to się za wczasy stresuję:-)

widzę że trochę się tu działo i mnie ominęło:-)

mam pytanko:-D czy jak się rodzi w wannie ..to jest się całkowicie rozebraną?

aa... i tak sobie myślę... że rodzić będę w skarpetkach:-D bo mi stopy zawsze marzną:-D

To prawda, ja mam takie zakopianskie :-D

Katjusza, jakas aluzja z tym sloniem od meza dana byla, czy tak lubi te zwierzatka sobie? :)

Futrzak, wczoraj doslownie o tym gadalysmy na 'zagranicznym' bo ja mam taki plan- rodzic w wannie... Tylko, ze u nas to tak rodza od 30 lat kobiety (znaczy sie w tym szpitalu) i maja specjalne wanno-baseny do tego przygotowane...I wiem, ze jest czysto itd..

Mnie nagosc nie przeraza, bo np tutaj to ma sie max 2 polozne jezeli wszystko idzie ok, a partner to wiadomo.
Powiem Ci, ze w trakcie porodu to juz i tak bedzie Ci wisiec czy jestes nago czy nie... ja przynajmniej tak mialam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie wiem futrzak jak jest w tym szpitalu w którym ty bedziesz rodzić natomiast u mnie mozesz siedziec w straoju kompielowym lub podkoszulku meża i majteczka do czasu pełnego rozwarcia i porodu;-)

no muszę się zapytać jak to jest u mnie w szpitalu ...hmm... w podkoszulku... to po porodzie jak się wyjdzie z takiej wanny to normalnie miss mokrego podkoszulka:-)

co do czystości też nie mam tutaj oporów ... gdyż sale porodowe i sala z wanną na prawdę pierwsza klasa:-)

nie wiem futrzak jak jest w tym szpitalu w którym ty bedziesz rodzić natomiast u mnie mozesz siedziec w straoju kompielowym lub podkoszulku meża i majteczka do czasu pełnego rozwarcia i porodu;-)

U nas tez mozna stroj albo krotsza koszulke...
Hahahaha, wszyscy szukaja koszul nocnych do rodzenia itp, a ja bede sie rozgladac za strojem kapielowym

reklama
Do góry