reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

o nas :)

reklama
Witam wszystkie sierpniówki :)

Troszkę późno się dołanczam, ale zawsze coś :blink:

Nazywam się Ewa. Jestem z Gliwic. W moim brzuszku noszę pierwszego syna - Tomasza.
Hmmm coś więcej by się przydało... Mam 22 lata, studiuję. Od dwóch lat jestem szczęśliwą mężatką, a już wkrótce, bo 8 sierpnia, mam zostać szczęśliwą mamusią :-).

Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grona sierpniówek ;-)
Pozdrawiam

EWA85 O kurcze widze ze mamy ten sam termin porodu... A tak w ogóle to witam serdecznie w naszym skromnym wątku :) Pisz jak najwiecej a noi kolejna mama sierpniowa z moich stron ja z Tychów:D:D

reklama
witam,zaluje ze tak pozno znalazlam to forum..
Mam na imie Monia,25 lat,na stanie malzon i kotka Mania,niedlugo dolączy do nas MALE :-)
Do tej pory nie chcialo pokazac co ma medzy nozkami wiec nie wiemy czy chlopczyk czy dziewczynka :-)
Termin z OM mam na 28 sierpnia.
Jescze raz pozdraiwam i bardzo prosze o przyjecie do sierpniowych mam :zawstydzona/y:

Do góry