reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

o nas :)

Witam nową sierpniówkę. Nie wiem jak mam odmieniać twój nick, więc jeśli można będę pisać do ciebie albo Rybko albo Monia ;-), albo będę pisać Rybkamonia, najwyżej będzie z błędem :-p.

reklama
Monia (bo ja tak się będę zwracać) witam serdecznie w naszym gronie i zapraszam do pogaduch na wątku głównym!! :-)
Juz Cię dopisałam na listę.

Rybkamonia witaj serdecznie:-)mamy zblizony termin,wiec bedziemy razem trwaly mysle ze choc do polowy sierpnia,bo tu juz dziewczyny zaczynaja sie rozdwajać:-D

Witam moją imienniczkę - cześć Monia:-):-):-)
A i terminy mamy zbliżone - tak jak Kasia pisała dobrze żeby nas kilka zostało jak już się większość sierpnióweczek rozdwoi:-D

Witam serdecznie kolejną manusię sierpniową:)
Rybkamonia - też masz termin na koniec sierpnia, to będziesz brała udział w dogrywce jna miss brzuszka i pupci!

hmm zapomnialam sie wpisac :)

Mam na imie Ela i jestem z Bialegostoku. Obecnie mieszkam z mezem w Anglii. Z zawodu jestem tkaczem i opiekunka dziecieca.

Pozdrawiam

reklama
no to i ja cos o sobie:-) jestem aneta z poznania mam 23lata a 5sierpnia koncze 24 i tak sie zastanawiam czy zostane mama jako dwudziestotrzylatka czy dwudziestoczterolatka. czekam na moja coreczke magde:happy2:
pozdrawiam wszystkie mamuski

Do góry