reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

o nas :)

reklama
Witam was cieplutko:-)
Jestem Edyta , lat 27 , mama 6 letniego Maciusia i jeszcze nienarodzonej córeczki prawdopodobnie "Oliwii" :)
Mieszkam w okolicy Ostrowa Wielkopolskiego.
Dołanczam się do grona sierpniówek termin porodu mam na 20 sierpnia 2007.​

Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Mam na imie Kasia jestem z trójmiasta i za tydzień bede miała 31 lat. Oczekujemy naszego pierwszego upragnionego maleństwa, którym jest Macius :) Planowany termin porodu to 10 sierpnia.
Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane :)

Witaj Raabit!
Masz taki sam termin jak ja właśnie wróciłam od lekarza miałam termin na 13tego a teraz miedzy 10 a 13tym:-)

Witam się serdecznie!
Jestem Monika, mam 27lat, mieszkam w Gdańsku i czekam na mojego Juniorka, który urodzi się (mam nadzieję :-)) 26 sierpnia. To nasz pierworodny ;-).
Pozdrawiam i proszę o przyjęcie mnie do grona sierpniówek :-)

Witaj li_monka. Super że do nas dołączyłaś. Nie sądziłam że jeszcze nasze grono się poszerzy, a tu niespodzianka :-D

witaj li monka w gronie sierpniówek

widać że w Trójmieście najwięcej dzidziusiów się urodzi w sierpniu hihi

witam wszystkie mamusie.ja rowniez chcialabym dolaczyc do dosc duzego juz grona.mam na imie Klaudia ,w grudniu skoncze 24 lata.obecnie mieszkam w wiedniu.czekamy z mezem na naszego synka,termin na 5 sierpnia,ale moze bedzie wczesniej.pozdrawiam

reklama
Do góry