reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

o nas :)

reklama
Witam was cieplutko:-)
Jestem Edyta , lat 27 , mama 6 letniego Maciusia i jeszcze nienarodzonej córeczki prawdopodobnie "Oliwii" :)
Mieszkam w okolicy Ostrowa Wielkopolskiego.
Dołanczam się do grona sierpniówek termin porodu mam na 20 sierpnia 2007.​

Witam wszystkie przyszłe mamusie :)
Mam na imie Kasia jestem z trójmiasta i za tydzień bede miała 31 lat. Oczekujemy naszego pierwszego upragnionego maleństwa, którym jest Macius :) Planowany termin porodu to 10 sierpnia.
Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane :)

Witaj Raabit!
Masz taki sam termin jak ja właśnie wróciłam od lekarza miałam termin na 13tego a teraz miedzy 10 a 13tym:-)

Witam się serdecznie!
Jestem Monika, mam 27lat, mieszkam w Gdańsku i czekam na mojego Juniorka, który urodzi się (mam nadzieję :-)) 26 sierpnia. To nasz pierworodny ;-).
Pozdrawiam i proszę o przyjęcie mnie do grona sierpniówek :-)

Witaj li_monka. Super że do nas dołączyłaś. Nie sądziłam że jeszcze nasze grono się poszerzy, a tu niespodzianka :-D

witaj li monka w gronie sierpniówek

widać że w Trójmieście najwięcej dzidziusiów się urodzi w sierpniu hihi

witam wszystkie mamusie.ja rowniez chcialabym dolaczyc do dosc duzego juz grona.mam na imie Klaudia ,w grudniu skoncze 24 lata.obecnie mieszkam w wiedniu.czekamy z mezem na naszego synka,termin na 5 sierpnia,ale moze bedzie wczesniej.pozdrawiam

reklama
Do góry