reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

o nas :)

no to zeby nie było...to tez sie tu wpisze :-)
nazywam sie Kasia,w tym roku koncze 24 lata i czekam na moje pierwsze sloneczko,które ma pojawić się w sierpniu. mieszkam w Kędzierzynie - Koźlu (50 km od Opola).mężatką jestem od 10 miesięcy. ;-)

reklama
Witajcie!wpisuje się, Edyta, Toruń, 24lata, od 29kwietnia2006 szczęliwa mężatka czekamy z mężęm na naszego pierwszego dzidziusia!:-):-D

Tak sobie z mężem zamarzyliśmy że jak będzie córcia to będzie Natalia a synek Patryk i dlatego.:-)
Wszystko wskazuje że będzie synuś :-) a u Ciebie Lidzia?

hej ja jestem Ania i w lipcu zacznę "trzydziechę":szok: to mój pierwszy dzidziuś i już sie nie mogę doczekać:-) pozdrawiamy

nie pisałam nic wczesniej bo jestem z Wami od niedawna:happy:
mieszkam i pracuję w Opolu no a teraz z moim "przyszłym mężem" czekamy na naszą pierwszą dzidzię:-)

W Opolu? Aniulka, konczylam szkole w Opolu:tak: A moze mialabys ochote popaplac z nami na watku glownym?Zajzyj do nas zapraszamy:tak:

Aniulka Ty z Opola jestes?????ja mieszkam w koło kędzierzyna-Koźla,kurczeee tak blisko siebie jestesmy ;-) a teraz koncze studia w opolu:-)

reklama
Do góry