reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O nas

tak, pedagogika to ciekawy kierunek. zawsze chciałam iść na pedagogikę lub psychologię ale jednak nie było mi pisane. skończyłam studia ekonomiczne. hehe.

reklama
I jeszcze taki nius z ostatniej chwili : najprawdopodobniej w wakacje bierzemy ślub :-) :tak: . Mam nadzieję, że mojemu ukochanemu się nie odmieni i decyzji nie zmieni.
pozdrawiam

serdecznie witam Beti, mam nadzieje że się tu zadomowisz :-)

inna gratulacjeeeeeee z okazji planowanego ślubu!!!! (a zanim obetniesz swoje dredy pokaż nam, zawsze podziwiałam je bo sama nie miałabym odwagi sobie zrobić).

Na pewno pokażę mój nowy fryz ;-) . Mam nadzieję, że nie będę całkiem łysa bo troszkę mi się te dredy pokołtuniły, poplątały z nomalnymi włosami,które odrastają,ech,żałuję czasem że w ogóle zrobiłam dredy (tym bardziej, że to już drugi raz w moim życiu jak je mam,za pierwszym razem udało się rozczesać,z tym że staciłam połowę włosów,ale jak tylko podrosły i się zregenerowały to machnęłam sobie dredy po raz kolejny:crazy: ).

Inna gratuluje odwagi;-)a swoja droga to zawsze podobali mi sie faceci w takich krotkich dredach;-)

Beti witaj na forum i zycze milego spedzania czasu:-)

No i po wszystkim...Dredów już nie mam i nawet nie jest mi przykro:-) .Zostawiłam sobie 2 na pamiątkę.
Jak zrobię sobie zdjęcie w nowym fryzie to Wam pokażę :-)

Inna- dawaj fotke w nowych włoskach- ciekawe jestesmy...apropo dreaców mój starszy o 3 lata brat ma dready- hm....jest dentysta z dreadami do połowy pleców...ma juz je ponad 2 lata- miał obciac po roku- ale narazie cały czas tylko dokreca:confused: smieje sie ze moja Sarenka niedługo bedzie go łapac za nie:-D :-D :-D oto mój brat z Sarenka:szok:

Załączniki

• DSCN1477.JPG
    DSCN1477.JPG
    34,3 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Meggi, super ma Twój brat dready :-). I faktycznie będzie miała za co Twoja Sarenka pociągnąć :tak:;-). Hmmm...Dentysta z dreadami tej długości??Mi by to nie przeszkadzało,ale wiem jak reagują inni ludzie na tego typu fryzury ;-).Podejrzewam,że Twój brat nie raz nasłuchał się komentarzy dziwnej treści...
Zdjęcie zrobię juz wkrótce i od razu je wrzucę na forum.
Pozdrawiam

Do góry