reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
I jeszcze taki nius z ostatniej chwili : najprawdopodobniej w wakacje bierzemy ślub :-) . Mam nadzieję, że mojemu ukochanemu się nie odmieni i decyzji nie zmieni.
pozdrawiam
pozdrawiam
dorotak
Fanka BB :)
serdecznie witam Beti, mam nadzieje że się tu zadomowisz :-)
inna gratulacjeeeeeee z okazji planowanego ślubu!!!! (a zanim obetniesz swoje dredy pokaż nam, zawsze podziwiałam je bo sama nie miałabym odwagi sobie zrobić).
inna gratulacjeeeeeee z okazji planowanego ślubu!!!! (a zanim obetniesz swoje dredy pokaż nam, zawsze podziwiałam je bo sama nie miałabym odwagi sobie zrobić).
potworek.pl
dorotak
Fajneeeee, ciekawe jak będziesz wyglądała w nowej fryzurce, od razu musisz się nam pochwalić po ścinaniu ;-)
potworek.pl
Na pewno pokażę mój nowy fryz ;-) . Mam nadzieję, że nie będę całkiem łysa bo troszkę mi się te dredy pokołtuniły, poplątały z nomalnymi włosami,które odrastają,ech,żałuję czasem że w ogóle zrobiłam dredy (tym bardziej, że to już drugi raz w moim życiu jak je mam,za pierwszym razem udało się rozczesać,z tym że staciłam połowę włosów,ale jak tylko podrosły i się zregenerowały to machnęłam sobie dredy po raz kolejny ).
potworek.pl
No i po wszystkim...Dredów już nie mam i nawet nie jest mi przykro:-) .Zostawiłam sobie 2 na pamiątkę.
Jak zrobię sobie zdjęcie w nowym fryzie to Wam pokażę :-)
Jak zrobię sobie zdjęcie w nowym fryzie to Wam pokażę :-)
meggi9.11
Inna- dawaj fotke w nowych włoskach- ciekawe jestesmy...apropo dreaców mój starszy o 3 lata brat ma dready- hm....jest dentysta z dreadami do połowy pleców...ma juz je ponad 2 lata- miał obciac po roku- ale narazie cały czas tylko dokreca smieje sie ze moja Sarenka niedługo bedzie go łapac za nie oto mój brat z Sarenka
Załączniki
reklama
potworek.pl
Meggi, super ma Twój brat dready :-). I faktycznie będzie miała za co Twoja Sarenka pociągnąć ;-). Hmmm...Dentysta z dreadami tej długości??Mi by to nie przeszkadzało,ale wiem jak reagują inni ludzie na tego typu fryzury ;-).Podejrzewam,że Twój brat nie raz nasłuchał się komentarzy dziwnej treści...
Zdjęcie zrobię juz wkrótce i od razu je wrzucę na forum.
Pozdrawiam
Zdjęcie zrobię juz wkrótce i od razu je wrzucę na forum.
Pozdrawiam
Podziel się: