reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O nas

Hej! Może się przedstawię. Mam na imię Beata, mam 27 lat. Od 1,5 roku jestem szczęśliwą mężatką a od listopada(ur. 11 11 2006) przeszczęśliwą mamusią naszego małego bąbelka Mateuszka (no nie jest on taki mały, jak się urodził ważył aż 4360g):-) . To nasze pierwsze dziecko, więc wszystko jest dla mnie nowe i każdego dnia uczę się być dobrą mamą. Rok temu przeprowadziliśmy się z Gdańska do mojego rodzinnego miasta Malborka. Mężusiowi ten pomysł nie bardzo się podobał, ale już się przyzwyczaił do życia w małym mieście. Z zawodu jestem farmaceutą. Praca czasami bywa trudna, ale ja to lubię.Teraz oczywiście siedzę w domku na macierzyńskim. Wcześniej czasami odwiedzałam was na forum, ale tylko jako gość. Pozdrawiam wszystkie listopadowe mamy!

reklama
tak, tak...farmaceuta z pewnością się przyda. witamy serdecznie. Twój synek urodził wtedy kiedy ja planowałam poród mojej Lili. oczywiście nic z tego nie wyszło...jeszcze raz witamy.

Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie:-) Pozdrowienia od Matiego, przed chwilą się obudził, zjadł śniadanko i zaczyna rozrabiać:-)

Ja już od jakiegoś czasu udzielam się na forum, ale jeszcze nic tutaj o sobie nie pisałam, więc może dzisiaj napiszę :-) .
Za 25 dni skończę 23 latka, od 29 listopada 2006 roku jestem szczęśliwą mamusią Oliwki. Studiowałam rok czasu kulturoznawstwo, później wyjechałam do Irlandii i po powrocie już na studia nie wóciłam, ale od września mam zamiar pójść do jakiejś szkoły, chyba zdecyduję się na pedagogikę socjalną (studia licencjackie) w Raciborzu (bo blisko miejsca mojego zamieszkania,a kierunek nawet dość ciekawy).Męża nie mam, jestem w związku ze wspaniałym mężczyzną,który czasem mnie złości,ale w gruncie rzeczy uważam,że jest fajny ;-) .
Słucham reggae,do tej pory mam na głowie dready,a raczej coś co kiedyś nimi było (ale,ale-w przyszłą sobotę wielkie cięcie u fryzjera,więc będę mieć krótkie włosy).
Uwielbiam czytać, jedna z moich ulubionych książek to "Heban" Kapuścińskiego.
I to by było na tyle.
Pozdrawiam wszystkie Listopadówki :-)

reklama
Listopadówki pozdrawiają! :-D
Czekamy na zdjęcie Oliwki i jej mamusi :tak:
Hania z mamusią
Aha! Pedagogika to baaardzo ciekawe studia, nie wiem jak ten kierunek, ja ukończylam pedagogikę opiekuńczo wychowawczą ale pracy w zawodzie nie znalazlam. No nic, na swoim maluszku się wyżyję :-D

Do góry