reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O nas

Najpewniejszy jest termin z najwczesniejszego USG Kate :) Pierworodkom z innej strony zdarza sie przenosic wiec szykuj sie raczej na grudzien....nie zebysmy Cie tu nie chcialy...wrecz przeciwnie! nas tu malutko ;-)

reklama
Megusek ale z Kate jest kiepska pierworudka -ma coreczke jesli dobrze pamietam 9-cio letnia wiec moze nas dziewczyna zaskoczyc a zwlaszcza jest niezla w poradach prawnych wiec milo nam Ciebie Kate powitac :-) :-D

Dzięki, dzięki...

ja generalnie z grudniówek nie uciekam :-) ale gdyby co, to jestem też listopadówa;-)
Tak mam 9 letnią córcię Asię... więc jestem pierworódką inaczej :szok:

Zawsze możecie się pytać o porady na naszym forum, zapraszam...

Ewa zaden grudzien..!! obiecaj
ja wiem ze teraz te usg sa juz coraz mniej dokladne bo sa nasze dzidzie juz tak pokurczone ze u mnie byl problem z mierzeniem a waga mi wyszla jak miesiac wczesniej na usg wiec dupa uszka do gory bedzie wszytko w czasie...!!:-) ;-)

No co wy... nie gniewam się...

zobaczymy co i jak dziewczyny. to chyba nieważn e czy listopad czy grudzień;-) ważne żeby było szybko i dobrze... i dzidzia zdrowa...
będę wpadać

pozdrawiam i zachęcam do oglądania filmików mojej córci, która jest w brzusiu - liki poniżej...
Aha będzie nazywać się Natalia Joanna; a pierwsza jest Joanna Natalia;-)

reklama
lucyann dzieki za dobre slowko :-) ja tez mam cicha nadzieje ze to bedzie listopad nie grudzien i zmieszcze sie w terminie :-( musze w to mocno wierzyc ;-)

Do góry