reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O nas

Witaj Patija, fajnie że do nas dołączyłaś. Choć nie tak duże jak wcześniej to jednak wciąż są szansę, że dzidziuś się obruci. A słyszałaś coś o specjalnych masażach pomagających dzidzusiowi. Tylko to musi zrobić wykwalifikowana osoba, żeby nie sprowokować porodu. Trzymaj się i bądź z nami.

reklama
Dziewczynki - postanowiłam napisać na wątku paplanina bo tu zawsze najwięcej osób pisze

Może to pytanie nie na miejscu ale od dłuższego czasu zastanawiam się gdzie podziała się Monika3 - bardzo aktywna kiedyś na staraczkach?????

Witajcie! Jestem nowa na tym forum, wiec dobrze zaczac od przedstawienia sie :) Jutro koncze 29lat i w ciazy jestem juz drugi raz, z tym, ze pierwsza skonczyla sie bardzo szybko, wiec dopiero teraz tak naprawde zostane mama. Jestem absolwentka romanistyki i Studium Stosunkow Miedzykulturowych (bardzo ciekawy kierunek na orientalistyce UW), a pracuje jako nauczyciel... j.angielskiego i zeby nie stracic uprawnien do pracy musze jeszcze zrobic licencjat z angielskiego. ZOstal mi jeszcze rok, ale nie wiem, czy maluszek da mi szybko skonczyc studia :) Termin mam na 20 listopada. Pozdrawiam!

Witamy serdecznie w Naszych skromnych progach...:-) mam nadzieje ze sie dowiemy jeszce wecje(przepraszam za liczbe mnoga ale to ja i moj brzuc)

reklama
Witam nowe mamy, miło się tu robi i raźniej w większym gronie ;-) .

Co do listy to chyba mam nr tel do 9 dziewczyn, jeśli jeszcze będzie ktoś chętny, to proszę o przesłanie danych do mnie:-). Może lista się wydłuży to prześlę ją pozostąłym dziewczynom.

Do góry