reklama
Hej,
dopisuję się do grudniowych Mamuś, choć widzę, że trochę późno tu trafiłam. Pochodzę z Chełma, a obecnie mieszkam w mieście cesarzowej Sisi. Wcześniej pracowałam jako mikrobiolog, natomiast po przeprowadzce zajęłam się "na poważnie" nauką języka niemieckiego. A od kwietnia czekamy z mężem na naszego pierwszego maluszka.
pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamusie
Sabina
Witaj....:-)
Marteczka23
Fan(ka)
Witam przyszłe mamuśki!zapraszam na moje aukcje;-)gdzie sprzedaję zabawki po córci.
Mata edukacyjna Fisher Price Tańczące zwierzęta (493509352) - Aukcje internetowe Allegro
Karuzelka z projektorem Fisher Price 'Panda' (493563401) - Aukcje internetowe Allegro
Pozdrawiam i życzę szybkich,bezbolesnych porodów
Mata edukacyjna Fisher Price Tańczące zwierzęta (493509352) - Aukcje internetowe Allegro
Karuzelka z projektorem Fisher Price 'Panda' (493563401) - Aukcje internetowe Allegro
Pozdrawiam i życzę szybkich,bezbolesnych porodów
Skoro już zagościłam na wątku głównym, to może w końcu i tu się przedstawię :-).
Mam na imię Ania, kończę właśnie studia informatyczne we Wrocławiu (pojawienie się Maluszka troszkę przedłużyło mi studia- piszę nadal pracę magisterską i w lutym mam się bronić). Od kilku miesięcy mieszkam z moim Kochaniem, z którym jestem ponad 4 lata, a które mam nadzieję dojrzeje do ślubu i uda nam się stworzyć szczęśliwą rodzinkę. pozdrawiam wszystkie mamuśki
Mam na imię Ania, kończę właśnie studia informatyczne we Wrocławiu (pojawienie się Maluszka troszkę przedłużyło mi studia- piszę nadal pracę magisterską i w lutym mam się bronić). Od kilku miesięcy mieszkam z moim Kochaniem, z którym jestem ponad 4 lata, a które mam nadzieję dojrzeje do ślubu i uda nam się stworzyć szczęśliwą rodzinkę. pozdrawiam wszystkie mamuśki
Hejka wszystkim mamusiom grudniowym Musze sie przyznac , ze poczytuje Wasze forum juz od pazdziernika, do tej pory nic nie pisalam poniewaz mialam problemy z rejestracja. I dopiero dzisiaj moj kochany mezus dokonal mi pelnej aktywacji konta i wreszcie moge cos napisac i mam nadzieje ze zaakceptujecie mnie na forum.... a wiec po kolei... Na imie mam Blanka, mieszkamy w UK, jestem mama 15 letniej Natalii i 5 grudnia urodzila nam sie sliczna ksiezniczka Michelle....
reklama
Podziel się: