reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O mamusiach grudniowych

hejka ja tez sie witam:-)

Od pół roku mamy tu małą Goldenkę która powoli przyzwyczaja się do roli opiekunki naszej małej córeczki Karolinki, która miała przyjść na świat dopiero po 5 stycznia 2009 ale z przyczyn od nas niezależnych pojawiła się w przeddzień Wigilii wyciągnięta brutalnie podczas cc :tak:
no to jak u mnie...termin 05.01.09, urodzilam 23.12.08, porod sn wywolywany przez malowodzie...dzien pozniej moglobybyc nieciekawie...

reklama
Witam Mamusie :)

Czytam to forum od dawna ale piszę dopiero teraz.
Jestem mamą Kamilka. Miałam termin na 13.12.2008, urodziłam 08.12.2008 siłami natury i jak na pierwiastkę to dosyć szybko 5,5 godzinki i było po wszystkim. Mały miał 3490 i 56 cm.

Super że jest takie forum, często z niego korzystam.
Pozdrawiam wszystkie mamy.

Ewa

cześć, Mam na imie Beata, mam 22 lata. W grudniu urodziłam swoją pierwszą córeczkę - Sarunie. Mieszkam na śląsku w województwie mikołowskim

Mamusie z uk może napiszecie gdzie mieszkacie, ja mieszkam w Warrington.
anoli84 a gdzie mieszkasz w PL koło Gorzowa? pytam bo mój m z tamtych okolic pochodzi:)

tak do Lubniewic jeździmy nad jeziorko:) na kaczy dołek, jak jesteśmy w Pl latem i jest ciepło, w Boleminie nie byłam ale wiem gdzie to jest bo jak jeżdżę do Nowej Soli tam się wychowywałam i mieszka moja rodzinka, autem to w Skwierzynie jest znak na Bolemin:)
mój mąż wychowywał sie w Kołczynie a teraz jego rodzice mieszkaja obok na Brzozówce, wiesz gdzie to jest?

No to ja tez sie przedstawie......
Mam na imie Patrycja,lat 22(we wrzesniu):-):-) pochodze z okolic Opola ale obecnie mieszkam w Dublinie i tutaj tez 18 grudnia silami natury przyszedl na swiat nasz syn Alex....najwieksze szczescie mojego zycia:happy::happy: Porod dlugi ale ...przyjemny:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i milo go wspominam:-):-)
Moj narzeczony ma 27 lat, jestesmy ze soba prawie 4 lata....:-p:-p
i ostatnio zostalam poinformowana ze Dawid chce zalegalizowac zwiazek:rofl2::rofl2::laugh2::laugh2:.
Ciaza minela bardzo szybko...teraz juz nawet mi za tym bardzo teskno;-);-):zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dzidzius planowany lecz niespodziewany(nie mielismy pojecia ze w ciaze tak szybko sie zachodzi:-D:-D)
Ogolnie szczesliwa z nas rodzinka,choc i czasem nad nami stercza czarne chmuru...no ale nikt nie powiedzial ze zycie bedzie latwe:-D:-D:-D:-D:-D:-D
W niedalekiej przyszlosci wracamy do Polski i mam nadzieje ze kiedys poznam chociaz 1 z grudniowych mamutek:-):-)

tak do Lubniewic jeździmy nad jeziorko:) na kaczy dołek, jak jesteśmy w Pl latem i jest ciepło, w Boleminie nie byłam ale wiem gdzie to jest bo jak jeżdżę do Nowej Soli tam się wychowywałam i mieszka moja rodzinka, autem to w Skwierzynie jest znak na Bolemin:)
mój mąż wychowywał sie w Kołczynie a teraz jego rodzice mieszkaja obok na Brzozówce, wiesz gdzie to jest?

A wiec jeziorko jak najbartdziej jest mi znane, a bolemin jest na trasie gorzow- lubniewice. Skwierzyna oczywiscie wiem gdzie jest i Kołczyn rowniez. Mialam stamtąd znajomych w liceum:tak:. Czesto bywacie w polsce? moze sie kiedys zjedziemy. Najlepiej z Kaja bo ona tez z gorzowa:tak:

reklama
A wiec jeziorko jak najbartdziej jest mi znane, a bolemin jest na trasie gorzow- lubniewice. Skwierzyna oczywiscie wiem gdzie jest i Kołczyn rowniez. Mialam stamtąd znajomych w liceum:tak:. Czesto bywacie w polsce? moze sie kiedys zjedziemy. Najlepiej z Kaja bo ona tez z gorzowa:tak:

Pewnie ze możemy sie spotkać jak wszystkie będziemy akurat w Polsce:)
ja z dziećmi lecę 22lipca do Polski a wracam 9 września, u teściów będę od 22lipca do 26 lipca a później 31sierpnia do 9 września a Wy planujecie na wakacje leciec?

Do góry