reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O i dla maluszka ( żywienie, rozwój, akcesoria)

Vit u mnie Maciek wcina na całego te chrupki..i od razu się połapał że są do jedzenia!

Ugotowałam przedwczoraj Maćkowi danie z przepisów Pauli...marchewka,ziemniak,brukselka,indyk i kaszka kukurydziana...no i pierwszego dnia Maciek nawet sporo zjadł ale już drugiego to nie chciał,,,i musiałąm dać mu ze słoika! ::)nie wiem może chciał co innego.... bo nie będzie jadł 2 dzień tego samego ???

reklama
MADZIKK - u mnie Adaś podobnie, pierwszego dnia chętnie zupkę zjada, ale na drugi dzień już muszę mu wciskać. Biedne te nasze dzieciaczki przez leniwe mamusie muszą jeść dwa dni pod rząd to samo ;)

Dziewczynki a dajecie swoim maluchom do picia soki przecierowe??,tzn z marchewką...bo Maciek za żadne skarby świata nie chce ich pić...i pije tylko sok jabłkowy,a ostatnio też gruszkowy i jabłko-gruszka! ::)

A z jogurtem deserki ze sloiczka dajecie juz?
Bo ja mam i dzisiaj zobacze czy bedzie to jadla, tam jest napiane od 7 miesiaca

gumecka mój mały już jadł deserki z jogurtem i bardzo mu smakowały.Dostał też już Dannonka i nic się po tym nie działo-więc dalej od czasu do czasu będzie je jadł.
Jeśli chodzi o soczki przecierane to Kacprowi niezbyt smakują,czasem wypije a czasem rzuca butelką.

Ja mojemu małemu daję najzwylkejsze biszkopty firmy "SUN"

witam ja karmie maćka tylko cyckiem no i dostaje deserki i nic po za tym .....a moja córe karmiłam 11 miesiecy i sama przestała domagac sie cyca.........byłam u lekarza z maćkiem i stwirdził ze skoro mu wystacza mój pokarm to mam karmic ile sie da maciek wazy 9200
pozdrawiam

reklama
Gumecka...moja Weronika generalnie uwielbia deserki....ale za tymi jogurtowymi wręcz przepada.... ::) , a co do danonków...to mam zamiar niedługo kupić.

Do góry