reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O i dla maluszka ( żywienie, rozwój, akcesoria)

reklama
No super wątek. Też zastanawiałam się czy nie założyć takiego  ;D również myślę o spacerówce.

Ja z kolei chciałamym, żeby spacerówka miała:
- duże koła pompowane
- była jak najlżejsza (ale wiem, że przy dużych kołach to raczej będzie trudne)
- miała szerokie siedzisko
- no i tak jak Świeżynka - łatwe składanie i możliwość rozłożenia na płask siedziska

No i ????
Czy mi ktoś coś może polecić?
Zastanawiałam się nad 3-kołowymi wózkami, ale chyba jednak wolę 4-kołowe.

gumecka, a mi z opisu pasuje Tiny, Teddy, Rider albo Mini.

wronka, dla mnie 8,5kg to troche za duzo. Dźwigam teraz taką landarę, wózek 3-funkcyjny, i chcę, żeby spacerówka była naprawdę lekka. Kiedy wrócę do pracy i zatrudnie nianię, ona też musi sobie dać radę ze zniesieniem wózka ze schodów, żeby mi cały dzień dziecka w domu nie kisiła. ::)

Ja ostatnio zrobiłam przegląd na www.calineczka.pl. Polecam tę stronkę, naprawdę fajna.

U mnie prym wiodą: Hauck Sport i Sprint, PegPerego Plico Completo, Graco Mirage plus, Coneco Polo, Chicco CT 0,5 lub Ponee XS.

Ale i tak musze się wybrać do sklepu w realu i obejrzeć te wózki, pojeździć, wsadzić dziecko...

O rany Dziewczyny, a jakieś na dużych kołach??? Nic Wam nie przychodzi do głowy??? Żadna nie szuka podobnego????:-[

Karinko, mnie też sie ten podoba tak ze zdjecia i z opisu, tylko nie wiem jeszcze, jak on wygląda 'na żywo'.

Kamila, no niestety, mnie nie zalezy na jakichs szczególnie dużych kołach... Nie chce tych zupełnie malutkich.

Śnieżynka...ja mam też trójfunkcyjny....i mam go dosyć właśnie ze względu na wagę...a ten co ja wstawiłam jest tylko 1,5 kg. cięższy niż Ty chcesz...więc dla mnie to prawie żadna różnica...zresztą wydaje mi się ,że te kg są umowne...hihi

Kamila...no ja niestety nie szukam na duzych kołach...bo one właśnie cholernie dużo ważą.... :(...także nie specjalnie mi zalezy żeby koła były wielkie....ale też nie chce takich malutkich... ;)

reklama
Do góry