reklama
gosiunia:)
Fanka BB :)
Zosieńko brawo!!!!!! I oby tak dalej.!!!!
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
znaczy krok do przodu...i będą kolejne!!
Tygrysek1985
Fanka BB :)
Dzięki Bogu że już lepiej, będzie dobrze zobaczycie
Judyta dobrze że jest lepiej może po mału wychodzicie z kryzysu , pisałaś że często po dwóch tygodniach . to by znaczyło jeszcze , że 4 dni do tworzenia się komórek , już bliżej niz dalej .
Cieszą mnie wieści o uśmiechu Zosi . Aż mi się japa cieszy do monitora . Oby tak dalej
Cieszą mnie wieści o uśmiechu Zosi . Aż mi się japa cieszy do monitora . Oby tak dalej
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Judyta, bardzo ciesze sie, ze jest poprawa. Oby ten usmiech na Zosinym buziaku byl zwiastunem przelomu w lecznieu.
reklama
Nam własnie zleciały biedroneczki, tzn Zosi. Teraz codziennie dostaje krew przez te krwawienia z przełyku i codzienne pobrania krwi na kilka badań, kilka strzykawek... Właśnie udało jej się zjeść kilka łyżek bananka, czekam czy go zwymiotuje czy nie...
Nadal jest na morfinie i całej masie innych leków. Sporadycznie coś zje, 2-3 łyżki na dzień. Jeszcze krwawi z p.pokarmowego. Nadal dużo śpi i jest bardzo drażliwa ale są mmomenty gdy się trochę bawi.
Nadal jest na morfinie i całej masie innych leków. Sporadycznie coś zje, 2-3 łyżki na dzień. Jeszcze krwawi z p.pokarmowego. Nadal dużo śpi i jest bardzo drażliwa ale są mmomenty gdy się trochę bawi.
Podziel się: