reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NUROBLASTOMA- złośliwy nowotwór mojej córeczki

reklama
Dziś Zosia ma troche chęci do jedzenia ale po wszystkim wymiotuje. Przynajmniej jakis apetyt się pojawił...
Brzuszek nadal duży, jutro kolejne usg, z badań wychodzi że próby watrobowe ma podwyższone, widać że wątroba powiększona gołym okiem i chyba śledziona też. Po tej morfinie juz długo kupki zrobić nie może, meczy się ale nic z tego nie wychodzi.
Oczka ma spuchniete, przekrwawione i sine dookoła, to od wątroby, chyba ja bolą bo ciagle je trze rączkami.

Biedne maleństwo :(
Wątroba dostała w kość tym wszystkim... Ale to ogran, który potrafi się pięknie regenerować!
Myślę, że powrót apetytu to dobry znak. Bezustannie dobre myśli w Waszym kierunku.

Taka Mała Istotka a tyle musi przeżyć :-(. Trzymajcie się dzielnie Dziewuszki. Mam nadzieję że jutro wyniki będą lepsze a Zosieńka będzie się czuła lepiej .

Judysiu, trzymam kciuki, żeby te krwinki w końcu zmądrzały i zaczęły się namnażać!!!

Przytulam bardzo mocno i życzę, aby ten dzień przyniósł dobre wieści!

Wczoraj Zosia dała mi popalić, tzn obudziła się po 22 i prawie do 3 w nocy lezała ze mną w łóżkui spiewała, głośno, bardzo głosno, taki ja humor naszedł na noc, byłam spiąca i zmęczona ale się z nij smiałam, az pielęgniarka zagladała do nas bo myślała ze ona płacze a tu śpiew i śmiechna całego:-) Cudak mały!
Dziś było usg, watroba jest trochę powiększona ale mniej niż myślelismy, udało się wreszcie- była mega kupa!
Często ma chęć coś zjeść ale po wszystkim strasznie wymiotuje, nawet po cherbatce...
Były oczywiście przetaczania ale od wczoraj wyniki spadły mniej niż zwykle.
Niestety nadal czekamy aż szpik wreszcie ruszy.

reklama
Śmiech jest najlepszym lekarstwem!
I najlepszym znakiem, że idzie ku dobremu :)))
Cudny Zosiaczek!

Do góry