reklama
gosiunia:)
Fanka BB :)
Zosiu kochana walcz serduszko !!! Już niedługo będziesz śmiać się, skakać i bawić. Judysiu trzymajcie się !!! Codziennie sprawdzam co u Was i czekam na dobre wieści. Mam nadzieję że już niedługo takie będą . Podziwiam Cię jak dzielnie sobie z tym radzisz.
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Zosienko kochana walcz!
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Zosinko perełko kochana WALCZ prosze walcz!!
Już tyle przeszłaś, tyle bitew wygrałaś... teraz ta najważniejsza i MUSISZ ją wygrać i wygrasz!!! A my wszyscy cię w tej walce dopingujemy i wspieramy jak tylko potrafimy i możemy...
czekamy wszyscy z niecierpliwościa na wpis twojej mamy że jest lepiej że wszystko zaczyna się odbudowywać i wracasz do zdrowia...
Już tyle przeszłaś, tyle bitew wygrałaś... teraz ta najważniejsza i MUSISZ ją wygrać i wygrasz!!! A my wszyscy cię w tej walce dopingujemy i wspieramy jak tylko potrafimy i możemy...
czekamy wszyscy z niecierpliwościa na wpis twojej mamy że jest lepiej że wszystko zaczyna się odbudowywać i wracasz do zdrowia...
Agnieszka--
Aktywna w BB
walczcie!!
a ja się o Was modlę
Dzielne jesteście bardzo :*
a ja się o Was modlę
Dzielne jesteście bardzo :*
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Zosiu- nie poddawaj się, pokaż mamie i tacie jaka jesteś silna. Będziesz zdrowa- ja w to wierze, wszystkie kwietniowe ciotki i setki innych ludzi , którzy się o Ciebie modlą...
Tygrysek1985
Kocham was i podziwiam Ciebie Judysiu jesteś bardzo Silna, i Zosieńka też, Boże jak chętnie wziełabym od Zosi chociaż część Jej cierpienia na siebie, a tymczasem cały czas się modlę... tulę
reklama
tymira
Zosiaczku dzielna bohaterko, walcz tak dalej!!!
Podziel się: