reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NUROBLASTOMA- złośliwy nowotwór mojej córeczki

reklama
Zosiu kochana walcz serduszko !!! Już niedługo będziesz śmiać się, skakać i bawić. Judysiu trzymajcie się !!! Codziennie sprawdzam co u Was i czekam na dobre wieści. Mam nadzieję że już niedługo takie będą . Podziwiam Cię jak dzielnie sobie z tym radzisz.

Judysiu- kochana, jesteście BAAARDZOOO dzielne!!! Całuski dla Zosiaczka, uściski dla Ciebie!!!

Zosinko perełko kochana WALCZ prosze walcz!!
Już tyle przeszłaś, tyle bitew wygrałaś... teraz ta najważniejsza i MUSISZ ją wygrać i wygrasz!!! A my wszyscy cię w tej walce dopingujemy i wspieramy jak tylko potrafimy i możemy...
czekamy wszyscy z niecierpliwościa na wpis twojej mamy że jest lepiej że wszystko zaczyna się odbudowywać i wracasz do zdrowia...

Zosiu- nie poddawaj się, pokaż mamie i tacie jaka jesteś silna. Będziesz zdrowa- ja w to wierze, wszystkie kwietniowe ciotki i setki innych ludzi , którzy się o Ciebie modlą...

Kocham was :) i podziwiam Ciebie Judysiu jesteś bardzo Silna, i Zosieńka też, Boże jak chętnie wziełabym od Zosi chociaż część Jej cierpienia na siebie, a tymczasem cały czas się modlę... tulę

reklama
Do góry