reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Sącz i okolice

Dziewczyny nadrobie Was w wolnej chwili:)) Na razie daje znac tylko ze caly czas jestem w dwupaku, ale moze juz kruciutko- wywolanie mialam na 16 - dzisiaj przelozyli mi na 9 czyli za tydz. jesli wczesniei nie wystartuje- lekarz powiedzial ze moge urodzic dzisiaj lub jutro- ale w to nie wierze bo nie mam skurczy.

Widze ze cos ruszylo na watku- obiecuje ze jak nie ruszy nic u mnie to wieczorkiem Was nadrobie i poodpisuje.
Teraz biore sie za prace - bo jej troche mam zaleglej.

reklama
no to aga już jesteś na finiszu
agnieszka ja też odstawiłam tabletki, ale ja jeszcze od porodu nie miałam @ :)) nadal karmie cycem więc ciekawe ile jeszcze. Nie spieszy mi się bo dobrze mi z tym. Już nawet nie pamiętam jak to było przedtem :))

jest problem. Są listy rezerwowe. Przynajmniej w moim rejonie sącza. Ratują cię albo znajomi, albo gdy masz w przedszkolu już rodzeństwo.

hejka

Aga fajne ze jeszcze 2 pak:-) a tak się martwiłaś:-) miałąś popisać cos:-) a po drugie to dziewczynka czy facet będzie teraz:-) i jakie imie macie wybrane:-)

Niunia wow ale Ci dobrze z tym @:-)
Agniecha neistety z przedszkolami to w większości znajomości... choć np. na osiedłu na gorzkowskiej mojej kumpeli synek dostał sie bez znajomości:-) więc czasem sie uda:-)

hej!
dzięki dziewczyny za info.
Od nas przed chwilą odjechali znajomi z 2 dzieci.Jestem zmęczona,bo byli od samego rana ale zadowolona z dzisiejszego dnia.Wczoraj byłam u gina i zdecydowałam się w końcu na plastykę,zrobi mi ją 25 sierpnia.Idę chłopaków kąpać.narka!

reklama
Do góry