reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Sącz i okolice

agniechak to musisz ją mieć??
u nas od rana cyrk na kółkach
mała odmówiła snu, jedzenia i cały dzień jęczy płącze i nic nie pomaga. Dpiiero o 13 padła i jak się przespała to już jest lepiej.
Od 4 dni odmawia zup. Więc pewnie to zęby, ale czemu akurat tylko zup nie je a danonki kaszke to chętnie
mała się trochę przespała, a ja mam chwilkę wolną bo babcia wzięła ją teraz na spacer :)) jupi... moge w spokoju wypić kawkę z M :)) już nie pamiętam kiedy razem spokojnie piliśmy, zawsze któreś musiało zająć się małą :))

reklama
Dziewczyny a jednak nie mam sily nadrobic;/ szkoda gadac - dzisiaj mam bol glowy- nieprzyjemny, od samego rana.
jestem jednak nadal w dwupaku- i tak pewno do ponidzialku az mnie wspomoga oxy,,,, milego weekendu- trzymajcie sie kochane:)))

aga to pewnie odezwiesz się dopiero po porodzie :)) więc życze szybkiego i bezbolesnego porodu :))
dzisiaj impreza w ns więc może się wybiore z małą na chwilkę. Ma dzisiaj lać i być burze a szkoda :((

No wlasnie tez slyszalam o tym latu z radiem... My chwilowo siedzimy u dziadkow, pora odpoczac od blokow i pobyc czesciej na swiezym powietrzu :-) . Adas mi juz smacznie spi. Babcia ma z nim zostac na 2godzinki a ja sie pujde przejsc na "imprezke" z kolezanka... O burzach tez slyszalam ale jakos sie nie zanosi... :-D

HELOU..

Aga
aHA... z tą plastyką;-)
Niunia jak Nikolka teraz dalej płakusia czy juz lepiej....
Aga no to trzymamy kciuki jutro kochana! a tak wogóle laskie wiecie co Ahga bedzie mieć chłopczyka czy babeczke:-)? bo nie wiem w końcu;-) hihi a ona pewnie juz nei wejdzie na bb:-0

Niunia i co tam byłyście na imprezkach??:-)
Kari jak po imprezce;-)
myśmy wczoraj grilowali wieczorkiem :-)
a dziś jedziemy do mojej mamy zostawiam tyma a my w 3 na grzyby;-)

Sabina na imprezce nie bylam bo Adas strasznie sie budzil (zab idzie i idzie i nie moze wyjsc...) i nie mialam sumienia go zostawiac. Ale za to wpadla kuzynka i posiedzialysmy do pozna... do 2giej w nocy. Dzis mam oczy na zapalkach i juz nie moge sie doczekac wieczora zeby odespac troche ta wczorajsza noc.
A dzis chyba bedzie lalo??? Buziakii

u nas jest teraz problem z jedzeniem.. oglnie wszystko oprócz warzyw, zup i mięsa :((
wczoraj byłam z młodą od 16 do 19. Na wstępie gdy siadliśmy strąciła na siebie kufel z piwem :) dobrze że miałam ciuchy ze sobą na przebranie ))

A wlasnie, ze jeszcze jestem - cala i w dwupaku- nawet na razie nie wiem, na ktora mam sie jutro zglasic do szpitala.
Beda dzwonic poznym wieczorem albo b. wczesny rankiem do mnie. Wiec czekam- dzisiaj jeszcze chce zaliczyc pare sklepikow, mam roczek u znajomej synka, wiec dzien zlec b. szybko.
A jesli chodzi o dzidzi - to nie wiem - dla Nas to suprise- w sumie po raz drugi- wiec przekonamy sie jutro- mam nadzieje ze latwo pojdzie i nie bedzie sie przeciagac.
Trzymajcie sie dziwczynki- milej, przyjemnej niedzieli;)
No i trzymajcie jutro kciuki za mnie.

reklama
hej!
u nas ciągle czasu brak dla mnie,pełno rzeczy do zrobienia a dzień za krótki.Poza tym doskwiera mi samotność.
Która chętna do mnie na kawę?
AgaS kochana trzymamy kciukasy bardzo mocno!!!
miłej nocki pa!

Do góry