reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Sącz i okolice

reklama
helou:-)

Krewetka a tak wogóle to gdzie rodziłaś:-) i jak Lilka kiedy się urodziła:-)? bo to widzę ze pdoobnie jak mój Tymek:-)
a kto Ci dał skierowanie??? i co małej jest?? jak chcesz odezwij sie na gg... 2838774, i czy masz do neurokinezisu??bo ajk tak to moge spróbować pomóc...

buziaki padam dziś pierwszy dzień kacpra w przedszkolu, szczepienie Tymka, wizyta w banku o kredyt;. i jezszcze na koniec dnia wizyta u pawlakowej... i nie czuje nóg:-)

Hejka!:-):-):-)

Dawno mnie nie bylo:sorry:ale maz byl w domu przez lipiec wiec korzystalismy na maxa - basen, wycieczki, wizyty u znajomych.
Od 2 sierpnia znowu w pracy wiec ja znowu slomiana wdowa. Pracuje w debicy wiec niby blisko ale to jednak 130 km w jedna strone i codzienne dojazdy sa malo ekonomiczne.

Pomimo sezonu ogorkowego tu ruch i fajnie. Doczytalam ze Aga poszla na wywolanie i czekamy na wiesci.
Kari witam i tu! Ja tez slomiana wdowa i to juz od 5 lat:szok: a mialo byc tylko na chwile...
Co do polozniczego w saczu ja rodzilam chlopcow i bylam zadowolona, szkoda tylko ze zoo nie maja...ale moze sie cos zmienilo:eek: Ja mam niemile wspomnienia z Krynicy bo porod Ani byl dlugi i bolesny a ona urodzila sie przyduszona
Agniecha ja wiem gdzie jest Nowa wies bo nawet tam bylam kilka razy u kolezanki:tak:;-)
Niunians, Sabina jak to cudze dzieci szybko rosna...:rofl2::laugh2: tak niedawno mowilyscie o przygotowaniach do porodu...

Pozdrawiam wszystkie i obiecuje pojawiac sie regularnie:-):tak:

reklama
Do góry