reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nowy Sącz i okolice

Niech te Święta tak wspaniałe
będą całe jakby z bajek,
niechaj gwiazdka z nieba leci,
niech Mikołaj tuli dzieci,
biały puch niech z góry spada,
niechaj piesek w nocy gada,
niech choinka pachnie pięknie no
i radość będzie wszędzie!

reklama
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2009 ROKU!
stojak%20na%20alkohol.jpg

UDANEJ ZABAWY I ŻEBY JUTRO NIE BOLAŁA GŁOWA!

Oj ale mnie tu dawno nie bylo. A ja coraz blizej porodu. Zaczynam pomalutku pakowac torbe. Ale naprawde nie mam pojecia co potrzeba do szpitala :baffled: Pampersy? Kosmetyki dla dziecka? Laktakor? ehhhh
Pozdrawiam

Emcia bez względu na to gdzie zdecydujesz się rodzić sprzydadzą się koszule rozpinane dla Ciebie, duże podpaski tzw. pieluchy z belli, chusteczki nawilżane, ręcznik papierowy, sztućce, kubek talerzyk, ręcznik...najlepiej ciemny, szlafrok. Kosmetyki...żel pod prysznic, szampon, mleczko do twarzy, krem no i oczywiście szczoteczka i pasta do zębów. Woda mineralna niegazowana. Dla dziecka nic nie trzeba. Ja z domu kazałam sobie przywieżć czapeczkę i kocyk bo mój straszny zmarzluch.
Resztę jak Ci coś będzie potrzeba dowiozą bliscy. A ubranka dla Maluszka przygotuj mężowi i ciuchy dla siebie na wyjście ze szpitala.

Pozdrawiam powodzenia...i daj znać

zuzkus dzieki wielkie! Niedawno spedzilam 4dni(12-15stycznia) na pietrze dla kobiet z dziecmi po porodzie( na patologii nie bylo wolnych miejsc) wiec troszke informacji nazbieralam. Dzieki wielkie jeszcze raz!

Witam kochane:-) o rajku ale tu pustkiii;-)
co u Was???????????????????//

ciekawe czy nam sie uda rozkręcić wątek:-) ale znając życie znów tylko na kilka dni i koniec:-)

Zuzkus Sylcia Monia Emcia i inne:) co słychać odzywajcie sie kochane co:-)
ja się też postaram poprawic i odzywac:-)
Emcia no własnie czemu byłas w szpitalu? mam nadzieje że już wsio ok:-) buziak

reklama
Do góry