reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Sącz i okolice

reklama
normalnie nie ma kto rozkręcać tego wątku laseczki co jest z nami:-) hehe
a wógóle to dzień dobry:-)

i miłego dnia:-)
my mielisy extra nockę i jestem wyspana...ale powiem wam zę musze bo moje małe ADHD w ciagu dnia poprostu ma jakiś motorek w tyłku i jest masakra:-) oj trza mieć siłę do tego potworka a my o drugim myślimy!! na szczęscie narazie tylko myślimy hehehe

Czesc Dziewczyny!
Mam prosbe do tych, ktore rodzily w szpitalu co musze ze soba zabrac? I jakie sa teraz warunki na porodowce? Sa pilki, drabinki? Mozna z trakcie skurczow brac prysznic?
Bede wdzieczna za wszystkie odpowiedzi.

Przeciez nie mam pewnosci, ze mnie przyjma. Moja kolezanke delikatnie mowiac wygonili do szpitala bo nie prowadzil jej gin z medikoru mimo ze miejsce bylo bo tak jej powiedzieli.

Wszystkiego najlepszego dla KACPERKA NA ROCZEK

Emcia ja rodziłam w położniczym dwa razy i jestem zadowolona drabinki piłka prysznic. Mąż może być przy porodzie za darmo jak tylko chce:-D
Potem też OK pokoje czteroosobowe z łazienką i WC. Dziecko przy tobie ale jak chcesz to biorą na noworotki, nawet na całą noc. Odwiedzać cię też mogą bez ograniczeń i dziecko pokażą ja byłam zadowolona:tak:

hej laseczki:-)

Zuzkus dziękujemy pięknie:-) u nas przygotowania do imprezki urodzinowej to już jutro;-) ok 25 osób !gdzie ja to zmieszcze!! masakra z czego 20 to dorosłych:-) hehe u mnie to wogóle nie ma dziecie w rodzinie:-(
Emcia ale widzisz Zuzkus pisze że w szpitalu tez super warunki więc wiesz:-) a co do przyjecia to dziwne ze mną rodziła laska z gorlic i lekarza też tam miała i żadnych problem nie było...

miłęgo dnia laseczki:-)
buziak

urodziny29.gif

Kacperku

Ile płatków ma stokrotka,
ile jabłek ma szarlotka,
ile kurek jest w kurniku,
ile ząbków jest w grzebyku.
Tyle słońca bez cienia goryczy,
ktoś, kto pamięta serdecznie Ci życzy.

Amelka z mamą

reklama