reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nowy Sącz i okolice

reklama
normalnie nie ma kto rozkręcać tego wątku laseczki co jest z nami:-) hehe
a wógóle to dzień dobry:-)

i miłego dnia:-)
my mielisy extra nockę i jestem wyspana...ale powiem wam zę musze bo moje małe ADHD w ciagu dnia poprostu ma jakiś motorek w tyłku i jest masakra:-) oj trza mieć siłę do tego potworka a my o drugim myślimy!! na szczęscie narazie tylko myślimy hehehe

Czesc Dziewczyny!
Mam prosbe do tych, ktore rodzily w szpitalu co musze ze soba zabrac? I jakie sa teraz warunki na porodowce? Sa pilki, drabinki? Mozna z trakcie skurczow brac prysznic?
Bede wdzieczna za wszystkie odpowiedzi.

Przeciez nie mam pewnosci, ze mnie przyjma. Moja kolezanke delikatnie mowiac wygonili do szpitala bo nie prowadzil jej gin z medikoru mimo ze miejsce bylo bo tak jej powiedzieli.

Wszystkiego najlepszego dla KACPERKA NA ROCZEK

Emcia ja rodziłam w położniczym dwa razy i jestem zadowolona drabinki piłka prysznic. Mąż może być przy porodzie za darmo jak tylko chce:-D
Potem też OK pokoje czteroosobowe z łazienką i WC. Dziecko przy tobie ale jak chcesz to biorą na noworotki, nawet na całą noc. Odwiedzać cię też mogą bez ograniczeń i dziecko pokażą ja byłam zadowolona:tak:

hej laseczki:-)

Zuzkus dziękujemy pięknie:-) u nas przygotowania do imprezki urodzinowej to już jutro;-) ok 25 osób !gdzie ja to zmieszcze!! masakra z czego 20 to dorosłych:-) hehe u mnie to wogóle nie ma dziecie w rodzinie:-(
Emcia ale widzisz Zuzkus pisze że w szpitalu tez super warunki więc wiesz:-) a co do przyjecia to dziwne ze mną rodziła laska z gorlic i lekarza też tam miała i żadnych problem nie było...

miłęgo dnia laseczki:-)
buziak

urodziny29.gif

Kacperku

Ile płatków ma stokrotka,
ile jabłek ma szarlotka,
ile kurek jest w kurniku,
ile ząbków jest w grzebyku.
Tyle słońca bez cienia goryczy,
ktoś, kto pamięta serdecznie Ci życzy.

Amelka z mamą

reklama