reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nowy Sącz i okolice

Monia dajesz jaja:-) heheh
ale dzis też piękna pogoda;-) hehe

buziak miłej niedzieli;-) my po urodzinkach któe robilisy Kapikowi w piatek;-) było extra;-) powklejam foty i opisze wszystko jak je dostane;-) bo mój brat robił :-)

buziak

reklama
zuzkus a powiedz mi jeszcze co musze miec ze soba do szpitala? Ile i jakie ciuszki dla malucha? Pampersy, Kosmetyki i cala reszta. Kazdy szpital ma inne wymogi wiec mam nadzieje,ze pomozesz ;)

Hej Laseczki, strasznie Was zaniedbałam :zawstydzona/y:

Emcia, 4 lata temu jak rodziłam przez cc w szpitali to dla maluszka nie musiałam mieć nic, tylko ubranka na wyjście ze szpitala.Zresztą w Medikorze jest tak samo, rodziłam 4 miesiące temu.

Pozdrawiam wszystkie koleżanki :tak:;-):-)

Kochane witajcie!
Trochę mnie nie było na BB ale teściowa jest w złym stanie i nawet M zjechał z roboty. Dwa miesiące temu teściowa złamała nogę, nie chciała się jej zrastać i ogólnie żle się czuła. Gdy pojechali tydzień temu na żściągnięcie gipsu zasłabła po badaniach zostawili ją na badaniach bo okazało się że skrzepy poszły na płuca. Jakby tego było mało po kompleksowych badaniach diagnoza rak nerki z przeżutami...dają jej pół roku życia Mój M załamany a ja nawet nie mogę mu pomóc mogę tylko być przy nim

Maciuś znowu chory lekarka dała zyrtex i zobaczymy czy będzie poprawa bo ja też podejrzewam że to na tle alergicznym

Wybaczcie że Was nie doczytam ale chwilowo brak czasu.

Pozdrawiam!!!

zuzkus a powiedz mi jeszcze co musze miec ze soba do szpitala? Ile i jakie ciuszki dla malucha? Pampersy, Kosmetyki i cala reszta. Kazdy szpital ma inne wymogi wiec mam nadzieje,ze pomozesz ;)

Ja miałam ze sobą chusteczki nawilżane i kocyk kazałam przywieżć bo mój Maciuś to zmazluch. Ciuszki dopiero na wyjście

A pogoda paskudna...zimno, sypie śnieg i wiejeeeee!:-D:tak:

zuzkus pisze:
Mój M załamany a ja nawet nie mogę mu pomóc mogę tylko być przy nim

Myslę że w ten sposób najlepiej pomagasz mężowi....współczuję !!! :-(

A co się dzieje z Maciusiem ?? Dalej chodzicie do dr Kwaśniewskiej ?

Pogoda nam sie popsuła...a wczoraj było tak pieknie słonecznie :tak:

Jak przygotowania do Mikołaja? Moje dziecko zażyczyło sobie "putej" czyli inaczej mówiąc kompa :-D Kupujemy jej takiego laptopa dla maluchów :tak:

Buziaki i do napisania :-)

Monika Maciek to przede wszystkim miał powtarzające się oskrzela i katar. Czasami go też coś wysypywało ale to nie skaza:baffled: Dostałam jednak zyrtex i tfuu tfuu...narazie jest spokój. Choć dziś na brzuchu znów go wysypało:-( Jak tak dalej będzie to mam przejść na mleko z butli specjalne dla alergików.
Narazie jednak próbuję bo to jednak z cycem wygoda

Pozdrawiam

reklama
Kochane :

W tym dniu radosnym, oczekiwanym,
gdzie gasną spory, goją się rany
życzę Ci zdrowia, życzę miłości,
niech mały Jezus w sercach zagości,
szczerości duszy, zapachu ciasta,
przyjaźni, która jak miłość wzrasta,
kochanej twarzy, co rano budzi,
i wokół pełno życzliwych ludzi.