reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nowy Sącz i okolice

a z którego Listopada jest Twoja Amelka?? bo widze że u was zbliżają sie 2 latka a u nas roczek;-)

Amelka urodzinki ma 27 października :-) To już za tydzień....a pamiętam jak 2 lata temu była taka malusia i jak mi ja przywieźli po porodzie to mruczała sobie :happy::happy::happy:

Pozdrawiam Sądeczanki :-)

reklama
o proszę super data:-) ja mam imieniny wtedy:-):-) hihi
ja tez pamieam jak Kapik był taki maleńki ostatnio ciocia oddała mi ubranka po kapika te najmniejsze rozmiary 56 na wyjscie ze szpitala..mój mąż się załamał;-) heheh takie maleństwo:-)

elo Zuzkus:-)
kurde ładnie Twój Macius z ząbkami szaleje:-) hehe
a wogóle jak tam u was :-) maluszek grzeczniutki napewno:-)

Monia dziękuję;-) jakos tak sie potworka udało złapac na taką foteczkę;-) a co do daty oczywiście że wyjątkowa hhehe;-)

buziaki kochane dla was wszystkich...
u nas dzis wkońcu lepsza nocka ..katar opanowany więc tylko 2 pobudki były;-) ufff

Och Sabinko dziękuję w imieniu córci :happy::happy::happy:

Szczerze mówiąc nie spodziewałam się życzeń dla Amelki na tym wątku :zawstydzona/y:

reklama
Do góry