reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nowy Sącz i okolice

Można chodzić do swojego ginka a rodzić w medikorze. O dr Kamińskim nie słyszałam.
Więcej informacji 18 4422051 lub 18 4435429 lub MEDIKOR

Pozdrawiam wszystkie sądeczanki, poklikam innym razem dziś nie mam czasu

reklama
Dzieki zuzkus. Poczytalam troche opinii i coraz bardziej sie przekonuje do Medikoru.

Bylam dzisiaj na badaniach w Piascie - masakra. czekalam 1,5 godziny i najgorsze ze strasznie sie denerwowalam bo zostawilam malego w domu a on raczej musi wszystko z mama wiec mialam obawy jak dziadek sobie poradzi sam. no ale okazalo sie ze z dziadkiem tez moze byc:-) Nawet pewnie lepiej niz z mama....

Pozdrawiam i zycze ciepelka bo pogoda okropna. Swoja droga my juz uzywamy nowego zestawu zimowego - cieplej czapy i rekawiczek.

Witam! Po dluzszej nieobecnosci :)
Dziekuje za mile przywitanie.

Jutro Nasz wielki dzien, slub :) a tu taka pogoda... :baffled:

Ja obecnie chodze do dr Piwowarczyka do C.M. Biegonice. Wczesniej chodzilam do Tishnerowej i do Dworak-Misiewicz z Medikoru, ale po poronieniu zmienilam lekarza. No coz Tischner przyjmujac mnie w 6 tygodniu ciazy oznajmila, ze nie bedzie mnie badac ani robic usg bo to jeszcze nie ciaza. A Kolejna wizyta u Dworakowej (juz z delikatnymi plamieniami) zakonczyla sie otrzymaniem recepty na Duphaston i niby wszystko ok. Po czterech dniach trafilam do szpitala z krwotokiem. Kiedy poszlam do niej zaraz po poronieniu stwierdzila, ze ona widziala, ze cos sie dzieje ale nie chciala mnie martwic!!!!! Awantura byla nieziemska. Wyrzucila mnie z gabinetu glosno mowiac, ze alkoholiczek nie bedzie prowadzic!!!!!!

Ostatnia edycja:
Czesc Emcia.
Jesli chodzi o dr Tishner to moja kolezanka miala z nia okropne przejscia. Mianowicie byla w poczatkowej fazie ciazy i dostala plamien. Poszla wiec do niej na prywatna wizyte bo czula ze musi byc cos nie tak. Dr po badaniu stwierdzila ze wszystko ok i kolejna wizyta za miesiac. Kolezanka wcale sie nie uspokoila i poszla do innego lekarza. Okazalo sie ze ciaza jest martwa.... Brak mi slow.....

Serdeczne gratulacje z okazji slubu. No coz pogoda kiepska ale zapewne Wam bedzie goraco z wrazen....::)) Pozrawiam i wszystkiego naj... Czekam na relacje;-)

Hej Laseczki witam wszystkie i nowe i te które znam. Pozdrowionka dla Was, sorki ale mam strasznie mało czasu na pisanie bo moja mała Wiki w dzień mało śpi, a jeśli to w wózku na spacerze :baffled::tak::-):-):-)

Sabina :-)
ricorrenza221.gif

Z okazji Urodzin życzę Ci:
Aby jedynymi łzami,
które pojawią się w Twoich oczach były
Kryształowe łzy szczęścia
Aby radosnego uśmiechu na twojej twarzy,
nie zakryły ciężkie chmury smutku
Aby płatki róż wyściełały
drogę Twego przeznaczenia,
A szczęście, zdrowie, radość
i miłość były przeznaczeniem Twych dni.

I ja dołączam do życzeń urodzinowych dla
Sabinki...
wszystkiego najlepsiejszego zo kazji 18-stki
moja droga !!!
:-):-):-)​

hej a propos małopolanek:) Ja jestem spod Myślenic , dokładnie z Trzebuni:) może znajdzie sie ktoś z tych okolic????? chetnie nawiąze kontakt, bo jetem w tych stronach nowa:) Mam niespełna roczną coreczke /Tosię:) Pozdrawiam was babeczki !!!!!!!!!

Załączniki

• DSC_5558.JPG
    DSC_5558.JPG
    144,2 KB · Wyświetleń: 51
Czesc Dziewczyny :)
U nas sie potwierdzilo :) Bedzie Antoś :) bardzo sie cieszymy, no i mi ulzylo heeh bo od poczatku cuiazy kupowlaam ciuszki dla chlpczyka. Jednak moja intuicja sie nie mylila.
Buziaki!

reklama
Kochane moje dawno Tu nie zaglądałam!...:-(

kurcze a tu taka niespodzianka:-)
Sylcia, Monia wielkie dzięki!!!!!!!! kochane jesteście!:-)
Emcia gratki wielkie :-)
Sylcia jak tam sobie kochana radzisz:-) wujek Kapika mokjego - Bartuś - ma 7 miesięcy i potrafi od początku spać 2 razy po max. 15-30 minut!!!!!!!! masakra ja bym zwariowała;/
Monia oczywiście że mam 18;-) hihihi a z którego Listopada jest Twoja Amelka?? bo widze że u was zbliżają sie 2 latka a u nas roczek;-)

buziak kochane...
p.s. strasznie nam tu padło pisanie:-(

Do góry