reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Sącz i okolice

Można chodzić do swojego ginka a rodzić w medikorze. O dr Kamińskim nie słyszałam.
Więcej informacji 18 4422051 lub 18 4435429 lub MEDIKOR

Pozdrawiam wszystkie sądeczanki, poklikam innym razem dziś nie mam czasu

reklama
Dzieki zuzkus. Poczytalam troche opinii i coraz bardziej sie przekonuje do Medikoru.

Bylam dzisiaj na badaniach w Piascie - masakra. czekalam 1,5 godziny i najgorsze ze strasznie sie denerwowalam bo zostawilam malego w domu a on raczej musi wszystko z mama wiec mialam obawy jak dziadek sobie poradzi sam. no ale okazalo sie ze z dziadkiem tez moze byc:-) Nawet pewnie lepiej niz z mama....

Pozdrawiam i zycze ciepelka bo pogoda okropna. Swoja droga my juz uzywamy nowego zestawu zimowego - cieplej czapy i rekawiczek.

Witam! Po dluzszej nieobecnosci :)
Dziekuje za mile przywitanie.

Jutro Nasz wielki dzien, slub :) a tu taka pogoda... :baffled:

Ja obecnie chodze do dr Piwowarczyka do C.M. Biegonice. Wczesniej chodzilam do Tishnerowej i do Dworak-Misiewicz z Medikoru, ale po poronieniu zmienilam lekarza. No coz Tischner przyjmujac mnie w 6 tygodniu ciazy oznajmila, ze nie bedzie mnie badac ani robic usg bo to jeszcze nie ciaza. A Kolejna wizyta u Dworakowej (juz z delikatnymi plamieniami) zakonczyla sie otrzymaniem recepty na Duphaston i niby wszystko ok. Po czterech dniach trafilam do szpitala z krwotokiem. Kiedy poszlam do niej zaraz po poronieniu stwierdzila, ze ona widziala, ze cos sie dzieje ale nie chciala mnie martwic!!!!! Awantura byla nieziemska. Wyrzucila mnie z gabinetu glosno mowiac, ze alkoholiczek nie bedzie prowadzic!!!!!!

Ostatnia edycja:
Czesc Emcia.
Jesli chodzi o dr Tishner to moja kolezanka miala z nia okropne przejscia. Mianowicie byla w poczatkowej fazie ciazy i dostala plamien. Poszla wiec do niej na prywatna wizyte bo czula ze musi byc cos nie tak. Dr po badaniu stwierdzila ze wszystko ok i kolejna wizyta za miesiac. Kolezanka wcale sie nie uspokoila i poszla do innego lekarza. Okazalo sie ze ciaza jest martwa.... Brak mi slow.....

Serdeczne gratulacje z okazji slubu. No coz pogoda kiepska ale zapewne Wam bedzie goraco z wrazen....::)) Pozrawiam i wszystkiego naj... Czekam na relacje;-)

Hej Laseczki witam wszystkie i nowe i te które znam. Pozdrowionka dla Was, sorki ale mam strasznie mało czasu na pisanie bo moja mała Wiki w dzień mało śpi, a jeśli to w wózku na spacerze :baffled::tak::-):-):-)

Sabina :-)
ricorrenza221.gif

Z okazji Urodzin życzę Ci:
Aby jedynymi łzami,
które pojawią się w Twoich oczach były
Kryształowe łzy szczęścia
Aby radosnego uśmiechu na twojej twarzy,
nie zakryły ciężkie chmury smutku
Aby płatki róż wyściełały
drogę Twego przeznaczenia,
A szczęście, zdrowie, radość
i miłość były przeznaczeniem Twych dni.

I ja dołączam do życzeń urodzinowych dla
Sabinki...
wszystkiego najlepsiejszego zo kazji 18-stki
moja droga !!!
:-):-):-)​

hej a propos małopolanek:) Ja jestem spod Myślenic , dokładnie z Trzebuni:) może znajdzie sie ktoś z tych okolic????? chetnie nawiąze kontakt, bo jetem w tych stronach nowa:) Mam niespełna roczną coreczke /Tosię:) Pozdrawiam was babeczki !!!!!!!!!

Załączniki

• DSC_5558.JPG
    DSC_5558.JPG
    144,2 KB · Wyświetleń: 55
Czesc Dziewczyny :)
U nas sie potwierdzilo :) Bedzie Antoś :) bardzo sie cieszymy, no i mi ulzylo heeh bo od poczatku cuiazy kupowlaam ciuszki dla chlpczyka. Jednak moja intuicja sie nie mylila.
Buziaki!

reklama
Kochane moje dawno Tu nie zaglądałam!...:-(

kurcze a tu taka niespodzianka:-)
Sylcia, Monia wielkie dzięki!!!!!!!! kochane jesteście!:-)
Emcia gratki wielkie :-)
Sylcia jak tam sobie kochana radzisz:-) wujek Kapika mokjego - Bartuś - ma 7 miesięcy i potrafi od początku spać 2 razy po max. 15-30 minut!!!!!!!! masakra ja bym zwariowała;/
Monia oczywiście że mam 18;-) hihihi a z którego Listopada jest Twoja Amelka?? bo widze że u was zbliżają sie 2 latka a u nas roczek;-)

buziak kochane...
p.s. strasznie nam tu padło pisanie:-(

Do góry