reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nowy Sącz i okolice

Dzieki monisiu info. W sumie to chyba wszedzie tak jest ze sa ludzie i ludziska. No ale ja sie akurat pochwale ze przy poprzednim porodzie trafilam na samych fajnych ludkow- szkoda tylko ze to bylo tak daleko i nie moge tam wrocic. Rodzilam dziecko w Irlandii, no a teraz wrocilam na stare smieci no i klops....
A nie wiesz przypadkiem jak z zzo? Mozna sobie kupic w medikorze?

reklama
W medikorze mozna miec zzo tylko najpierw trzeba przyjsc na konsultacje do anestezjologa (codziennie od pon do piatku od 8 do 13 ) ile kosztuje nie wiem bo nie zdazylam sie dowiedziec bo Macka urodzilam przed czasem

zuzkus witaj i dzieki za info. Ciekawa jeszcze jestem czy moge chodzic cala ciaze do swojego lekarza a rodzic w medikorze? Kurcze leniwa d.. ze mnie bo Was zameczam a powinnam pojechac i sie dowiedziec. No ale w koncu jestem tez ciekawa Waszych opinii.

A moze ktoras z Was chodzila do dr Kaminskiego? Ja zaczelam chodzic do niego i jestem zadowolona. Tylko troche dziwna mine zrobil jak sie go zapytalam o zzo na porodowce w szpitalu:-D:szok: Tak jakby w ogole o tym nie slyszal albo nie uznawal. No nie wiem moze mi sie tez wydawalo ale po tym pytaniu temperatura w gabinecie spadla gwaltownie:wściekła/y:

Pozdrowienia

cześć laseczki:-)
Monika, Zuzukus buziaczek:-) :-) no właśnie gdzie laseczki pozostałe???????:-) co u Was?

Monik witaj:) co do medikoru to ja też z ZZO ni eporadze....ja podobnie jak Monika na dole rewelacja ale u góry tak średnio niestety:-( spokojnie mozesz chodzić do lekarza swojego całą ciąże a rodzić w medikorze.. ze mną np. rodziła laska z Grybowa a całą ciąże chodziła do gina u siebie tylko na sam poród przyjechała...Medikor to tak jakby szpital i każdy może tam przyjść;-)
o Kamińskim nie słyszałam niestety:-(
pozdrawiam:-)

Czesc sabinko i dzieki za info. Musze sie koniecznie zorientowac jak to wszystko wyglada. A co do znieczulenia to, no coz na pewno da sie urodzic bez, no ale jak juz jedno mialam to teraz jakos nie bardzo mi sie usmiecha przekonywac jak boli dalsza czesc porodu:) Nie wykluczone ze sie jednak dowiem:szok: Slyszalam tez ze nawet jak ktos sie umowil na znieczulenie to strasznie sie sprawe przeciaga zeby juz potem bylo za pozno - wiadomo ze podaje sie na minimum 3 cm do gora chyba 7 cm rozwarcia. No coz wszystko sie okaze z czasem.

Co tam porabiacie dziewczyny dzisiaj? Pogoda nawet ze fajna - przynajmniej mozna pojsc na dlugi spacer i maly sie nie przegrzeje.
Pozdrawiam

Dzisiaj widziałam wesołe miasteczko koło bazaru :-)...można by się było przejść z dzieciaczkami ale kiedyś byliśmy w niedzielę i ile się wystaliśmy w kolejkach to nasze :baffled:...zero przyjemności dla rodziców a dla dzieci to chyba średnio bo i tak na większość atrakcji się nie dostaliśmy :sorry2:

Pozdrowionka :-)

monisiu to moze pojdzcie w tygodniu po pracy. Chociaz z drugiej strony takie wesole miasteczko w tygodniu to znowu strasznie na ''wymarle'' wyglada. No ale moze tez w koncu skoncza sie koleje po jakims czasie.

A gdzie kolo bazaru? Obok grodzkiego?

reklama
a ja laseczki siedze w domu:-( buuu
Kapik w nocy dostał katar pół nocy nie przesprane...ehhh
wiec dziś daje sobie wolne ze spacerkami zobacze czy coś sie nie rozwinie:-( oby nie...
ale jak bedzie katarek tylko to jutro idziemy:-) mówicie wesołe miasteczko;-) HMMM Kapik uwielbia:-)
poza tym mamy ząbka prawie na wierzchu i jest niezaciekawie ehhh:-) damy rade;-)
BUZIAK KOCHANE:-)
dla was i dzieciaczków:-)

Do góry