reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Sącz i okolice

reklama
Jak tam koleżanki -- mam nadzieje że nie zalało Was ??

Pocieszmy sie tym że od niedzieli pełne słońe i temperatura 30 st :-):-):-)

WITAM!!!!
Ja też jestem z małopolski a dokładnie z Oświęcimia czy mogę się do was przyłączyć bo widzę że tu przewaga Nowego Sącza i okloic..............

Myślę że koleżanki się ze mną zgodzą, każda nowa osoba mile widziana. Witamy!:tak:

Monika mnie jeszcze nie zalał bo mieszkam na górce ale jak tak dalej będzie lało...A dziewczyny z północy skarżą się na upały:-D

Reszta dziewczyn pewno na urlopach?! Ja w poniedziałek jadę do mamy.

Pozdrawiam

Czesc!
Chcialam do Was dolaczyc :) Jestem z Nowego Sącza. I obecnie w 4 miesiacu ciazy.
Mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie :)
Pozdrawiam.

cześć kochane:-)
coś tu u nas strasznie cichutko co się dzieje?:-)
ja ostatnio zakręcona trochę byłam dużo pracy mężuś miał urlop itp itd:-)
miłej niedzieli wpadne potem musimy rokręcic nasze forum:-)

Witam nowe sądeczanki;-)
Emcia do kogo chodzisz do gina? jak się czujesz itp:-) hihi to były pięne czasy 4 miesiąc mąły brzuszek;-) cudo:-) a my od stycznia. lutego zaczynamy staranka o ZUZIĘ;-) więc znów pewnie będe kiedyś tam duuużżżaaa;-)

buziak laseczki

Witam małopolanki. Nareszcie trafiłam do domu. Już od dłuższego czasu interesuję się mieszkankami nowego sacza i okolic i nigdzie ich nie moglam odnalezc. A chodzi mi konkretnie o opinie na temat szpitala i medikoru i porodow w tych placowkach.No i czy w Medikorze robia zzo?
Mam 8 miesiecznego synka a teraz znowu jestem w ciazy. No i pojawil sie problem gdzie rodzic. Bede wdzieczna za porady.

Ps. Tak w ogole to trafilam tu przez jakies inne forum na temat medikoru. Widzialam po nickach ze przenioslyscie sie Panie tutaj. No i teraz juz chyba jestescie po porodach wiec....

Pozdrawiam serdecznie

Jejku alez tu cisza. No ale nie ma sie co dziwic - pogoda dopisuje wiec trzeba wykorzystywac ostatnie dni lata. Bede zagladac co jakis czas. Pozdrawiam

reklama
Monik witaj :-)...ja rodziłam w Medikorze. Miałam cc...sam zabieg i opieka po jak najbardziej ok :tak:, natomiast gdy zostałam przewieziona do sali z córeczką to bywało różnie -- były pielęgniarki co chętnie pomagały i doradzały, a były też takie które wyskakiwały z fochami i brakiem czasu i do tego głupio komentowały :baffled: Wszystko zależy od tego na kogo trafisz ;-)

Emcia...Ciebie też witam :-):tak::-)

Zuzkus Sabina Sylcia słoneczne pozdrwionka dla Was :happy::happy::happy:

Do góry