reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nowy Sącz i okolice

reklama
Jak tam koleżanki -- mam nadzieje że nie zalało Was ??

Pocieszmy sie tym że od niedzieli pełne słońe i temperatura 30 st :-):-):-)

WITAM!!!!
Ja też jestem z małopolski a dokładnie z Oświęcimia czy mogę się do was przyłączyć bo widzę że tu przewaga Nowego Sącza i okloic..............

Myślę że koleżanki się ze mną zgodzą, każda nowa osoba mile widziana. Witamy!:tak:

Monika mnie jeszcze nie zalał bo mieszkam na górce ale jak tak dalej będzie lało...A dziewczyny z północy skarżą się na upały:-D

Reszta dziewczyn pewno na urlopach?! Ja w poniedziałek jadę do mamy.

Pozdrawiam

Czesc!
Chcialam do Was dolaczyc :) Jestem z Nowego Sącza. I obecnie w 4 miesiacu ciazy.
Mam nadzieje, ze mnie przyjmiecie :)
Pozdrawiam.

cześć kochane:-)
coś tu u nas strasznie cichutko co się dzieje?:-)
ja ostatnio zakręcona trochę byłam dużo pracy mężuś miał urlop itp itd:-)
miłej niedzieli wpadne potem musimy rokręcic nasze forum:-)

Witam nowe sądeczanki;-)
Emcia do kogo chodzisz do gina? jak się czujesz itp:-) hihi to były pięne czasy 4 miesiąc mąły brzuszek;-) cudo:-) a my od stycznia. lutego zaczynamy staranka o ZUZIĘ;-) więc znów pewnie będe kiedyś tam duuużżżaaa;-)

buziak laseczki

Witam małopolanki. Nareszcie trafiłam do domu. Już od dłuższego czasu interesuję się mieszkankami nowego sacza i okolic i nigdzie ich nie moglam odnalezc. A chodzi mi konkretnie o opinie na temat szpitala i medikoru i porodow w tych placowkach.No i czy w Medikorze robia zzo?
Mam 8 miesiecznego synka a teraz znowu jestem w ciazy. No i pojawil sie problem gdzie rodzic. Bede wdzieczna za porady.

Ps. Tak w ogole to trafilam tu przez jakies inne forum na temat medikoru. Widzialam po nickach ze przenioslyscie sie Panie tutaj. No i teraz juz chyba jestescie po porodach wiec....

Pozdrawiam serdecznie

Jejku alez tu cisza. No ale nie ma sie co dziwic - pogoda dopisuje wiec trzeba wykorzystywac ostatnie dni lata. Bede zagladac co jakis czas. Pozdrawiam

reklama
Monik witaj :-)...ja rodziłam w Medikorze. Miałam cc...sam zabieg i opieka po jak najbardziej ok :tak:, natomiast gdy zostałam przewieziona do sali z córeczką to bywało różnie -- były pielęgniarki co chętnie pomagały i doradzały, a były też takie które wyskakiwały z fochami i brakiem czasu i do tego głupio komentowały :baffled: Wszystko zależy od tego na kogo trafisz ;-)

Emcia...Ciebie też witam :-):tak::-)

Zuzkus Sabina Sylcia słoneczne pozdrwionka dla Was :happy::happy::happy:

Do góry