reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nowy Sącz i okolice

Hej witam jeszcze w 2paku. Planowane cięcie ma być 21 lipca, ale jeszcze w czwartek mam wizytę i gdyby coś się działo to mnie zostawią. Ale mam nadzieję że do poniedziałku dam radę. Pozdrawiam :tak::-)

reklama
Pozdrawiam moje lokalne koleżanki :-)

Pogodę mamy fajową, co nie :eek::oo: A z tego co wiem cały tydzień ma tak wyglądać....suuuper, poprostu super :wściekła/y:

Sylcia...to ja juz trzymam kciuki za udany zabieg i szybciutkie przyjście na świat Matiego/Julki ;-):-D

Zuzkus...oby chrzciny przebiegły bezproblemowo a Macius był grzeczny w kościólku :tak::tak::tak:

Hejka

Pogoda fatalna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Monika nie strasz całym tygodniem w tym stylu, okropieństwo :dry::dry:

Zuzkus oby chrzciny przebiegły bez problemów. :tak:

Miłego dnia mimo beznadziejnej pogody.

A Sabinka to na urlopie??

Sylcia to trzymaj się do poniedziałku!!!:tak:

Monika Z tą grzecznością to mogą być problemy bo Maciek od kilku dni ma o tej porze czas czuwania, a ksiądz u nas ma dłuuuugie msze z kazaniem itd. Ale staram się nie nakręcać najwyżej go w zakrysti nakarmię:-D:-D:-D

a juz znalazłam na lipcówkach:-)

Odp: Lipiec 2008
"Julia urodziła się o 9:20, waży 3100g i jest śliczna. Sylwia"

Sylcia wielkie wielkie gratulacje!!! no i czekamy na foty Juleczki:-)

Serdeczne gratulacje dla Sylwii :-):-):-)...
a Julię witamy na świecie :tak::tak::tak:

Sabinko...heloł urlopowiczko :-) Jak Kapik sprawował sie nad morzem ??

Hej dziewczynki!

SYLWIA GRATULACJE!!!

Witam urlopowiczki!

Ja już po chrzcinach. Najpierw sprzątanie, mycie okien, gotowanie, pożyczanie talerzy, stołków itd od sąsiadów...a potem znowu sprzątanie oddawanie sprzętów do sąsiadów, mycie talerzy i góra prania.:baffled: Następną imprezę (komunię Ani) robimy w lokalu
Dobrze że Maciuś był grzeczny!

Dziś byłam na szczepieniu. Jak nic się nie zmieni to w przyszłym tygodniu wyjeżdżam do mamy na jakieś 2-3 tygodnie w końcu mnie się też coś od życia należy:tak::happy2:

Tylko jak ja wytrzymam bez BB? :baffled:

POZDRAWIAM WSZYSTKIE!:-)

reklama
Ja już po chrzcinach. Najpierw sprzątanie, mycie okien, gotowanie, pożyczanie talerzy, stołków itd od sąsiadów...a potem znowu sprzątanie oddawanie sprzętów do sąsiadów, mycie talerzy i góra prania.:baffled:

:-D:-D:-D:-D Uśmiałam sie :-D:-D:-D:-D

Pogode mamy angielską :baffled::baffled::baffled: A ja chce nasze polskie LATO !!!!!

Do góry