reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nowy Sącz i okolice

Dziękuję zuzkus za info :tak:
a co do przerzucania nas na wątek o alergiach to przecież my tu sobie tak o lokalnych naszych alergiach rozmiwiamy ;-):-p:-D:-D:-D

reklama
dzień dobryyyy:-)
kurde wiecie co załamałam sie bo jakieś kilka dni temu napisalam tu posta i wchodze dziś a tu nic mojego nie ma!! no żesz!wrrrr
co u was?????????????????????????
ja jestem na maksa padnieta jest mi duszno...dobze że pada do tego mam @ i mam dosc wszystkiego ehhh
Kapik na szczęscie nei jest zły;-) poprawił się jego nastrój:-)
Zuzkus Maciuś jest poprostu booosssskkkkii:-) ale bym go wycałowała:-) hihi

buziak kochane i zajrze tu jutro mam nadzieje że cos napiszecie bo tak nie powiem żebyśmy jakoś strasznie dbały o nasz wątek...:-)

hejka:-)
no własnie gdzie to 30 stopni!!!!!!!
ja też jakoś weny nei mam:-)
a poza tym mam kuzynke na wakacjach no wiec zajeta jestem;/
a w niedziele wyjazd nad morze...i jak słysze jaka pogoda to mnie skręca od razu ehhh
i dlatego zawsze jeździmy z meżem za granice bo po pierwsze pogoda extra a po drugie wcale nie drożej!! wrrr
u nas na listopadówkach też forum lekko zamarło...:-( no ale chyba taka kolej rzeczy w wakacje;-)

buziak
popijam kaweczke Kapik spi ale pewnie zaraz mu sie znudzi...
bo ostatnio od 3 dni śpi po pół godziny!! masakra normalnie...no i oczywiscie śpi przez to 3-4 razy dziennie bo jest nie wyspany! ehhh z tymi maluszkami:-)
ale i tak jest słodziak;-) hihi

i znów sama jestem:-)

dzień dobry:-)
ja dziś w nocy wyjeżdzam nad morze:-)
uff jak sobie pomysle ile godzin przed nami...mam nadzieje że Kapik to zniesie:-)

więc kochane miłego tygodnia wam życzę;-)
ucałujcie maleństwa...
i trzymajcie kciuki za pogodę;-)

buziak

reklama
Sabinko ty już pewno jesteś blisko morza. Pozdrów je od nas i udanego urlopu!!!:tak::tak::tak:

Sylcia to już!!! Trzymam kciuki!!!:happy2::happy2::happy2:

Monika może po tym deszczu zrobi się chłodniej, bo już nie do wytrzymania-ani na pole wyjść ani w domu usiedzieć:-(

Pozdrawiam wszystkie małopolanki, mnie w niedzielę czekają chrzciny Maciusia, a że sama jestem to pewno z braku czasu a nadmiaru zajęć będę rzadziej na BB zaglądać:-D

Do góry