reklama
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzień dobryyyy:-)
kurde wiecie co załamałam sie bo jakieś kilka dni temu napisalam tu posta i wchodze dziś a tu nic mojego nie ma!! no żesz!wrrrr
co u was?????????????????????????
ja jestem na maksa padnieta jest mi duszno...dobze że pada do tego mam @ i mam dosc wszystkiego ehhh
Kapik na szczęscie nei jest zły;-) poprawił się jego nastrój:-)
Zuzkus Maciuś jest poprostu booosssskkkkii:-) ale bym go wycałowała:-) hihi
buziak kochane i zajrze tu jutro mam nadzieje że cos napiszecie bo tak nie powiem żebyśmy jakoś strasznie dbały o nasz wątek...:-)
kurde wiecie co załamałam sie bo jakieś kilka dni temu napisalam tu posta i wchodze dziś a tu nic mojego nie ma!! no żesz!wrrrr
co u was?????????????????????????
ja jestem na maksa padnieta jest mi duszno...dobze że pada do tego mam @ i mam dosc wszystkiego ehhh
Kapik na szczęscie nei jest zły;-) poprawił się jego nastrój:-)
Zuzkus Maciuś jest poprostu booosssskkkkii:-) ale bym go wycałowała:-) hihi
buziak kochane i zajrze tu jutro mam nadzieje że cos napiszecie bo tak nie powiem żebyśmy jakoś strasznie dbały o nasz wątek...:-)
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Ale tu cisza!!! Wyjechałyście wszystkie na urlop??? Pozdrawiam
monika3
Mama Amelki i Filipka
Wyjechałyście wszystkie na urlop???
Gdzie tam do urlopu ...dopiero we wrześniu
A do pisania tak jakoś weny nie mam...za to podczytuje sobie
A od dzisiaj miało wrócic lato -- 30 st...no i co ??? No i d****
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
hejka:-)
no własnie gdzie to 30 stopni!!!!!!!
ja też jakoś weny nei mam:-)
a poza tym mam kuzynke na wakacjach no wiec zajeta jestem;/
a w niedziele wyjazd nad morze...i jak słysze jaka pogoda to mnie skręca od razu ehhh
i dlatego zawsze jeździmy z meżem za granice bo po pierwsze pogoda extra a po drugie wcale nie drożej!! wrrr
u nas na listopadówkach też forum lekko zamarło...:-( no ale chyba taka kolej rzeczy w wakacje;-)
buziak
popijam kaweczke Kapik spi ale pewnie zaraz mu sie znudzi...
bo ostatnio od 3 dni śpi po pół godziny!! masakra normalnie...no i oczywiscie śpi przez to 3-4 razy dziennie bo jest nie wyspany! ehhh z tymi maluszkami:-)
ale i tak jest słodziak;-) hihi
no własnie gdzie to 30 stopni!!!!!!!
ja też jakoś weny nei mam:-)
a poza tym mam kuzynke na wakacjach no wiec zajeta jestem;/
a w niedziele wyjazd nad morze...i jak słysze jaka pogoda to mnie skręca od razu ehhh
i dlatego zawsze jeździmy z meżem za granice bo po pierwsze pogoda extra a po drugie wcale nie drożej!! wrrr
u nas na listopadówkach też forum lekko zamarło...:-( no ale chyba taka kolej rzeczy w wakacje;-)
buziak
popijam kaweczke Kapik spi ale pewnie zaraz mu sie znudzi...
bo ostatnio od 3 dni śpi po pół godziny!! masakra normalnie...no i oczywiscie śpi przez to 3-4 razy dziennie bo jest nie wyspany! ehhh z tymi maluszkami:-)
ale i tak jest słodziak;-) hihi
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzień dobry:-)
my już oczywiście nie śpimy:-)
miłego dnia...
my już oczywiście nie śpimy:-)
miłego dnia...
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
i znów sama jestem:-)
ja dziś w nocy wyjeżdzam nad morze:-)
uff jak sobie pomysle ile godzin przed nami...mam nadzieje że Kapik to zniesie:-)
więc kochane miłego tygodnia wam życzę;-)
ucałujcie maleństwa...
i trzymajcie kciuki za pogodę;-)
buziak
ja dziś w nocy wyjeżdzam nad morze:-)
uff jak sobie pomysle ile godzin przed nami...mam nadzieje że Kapik to zniesie:-)
więc kochane miłego tygodnia wam życzę;-)
ucałujcie maleństwa...
i trzymajcie kciuki za pogodę;-)
buziak
reklama
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Sabinko ty już pewno jesteś blisko morza. Pozdrów je od nas i udanego urlopu!!!
Sylcia to już!!! Trzymam kciuki!!!
Monika może po tym deszczu zrobi się chłodniej, bo już nie do wytrzymania-ani na pole wyjść ani w domu usiedzieć:-(
Pozdrawiam wszystkie małopolanki, mnie w niedzielę czekają chrzciny Maciusia, a że sama jestem to pewno z braku czasu a nadmiaru zajęć będę rzadziej na BB zaglądać
Sylcia to już!!! Trzymam kciuki!!!
Monika może po tym deszczu zrobi się chłodniej, bo już nie do wytrzymania-ani na pole wyjść ani w domu usiedzieć:-(
Pozdrawiam wszystkie małopolanki, mnie w niedzielę czekają chrzciny Maciusia, a że sama jestem to pewno z braku czasu a nadmiaru zajęć będę rzadziej na BB zaglądać