reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nowy Sącz i okolice

teraz od 2 lat sie przeprowadziłam do sącza i jeszcze ani razu nei byłam:-) hihi nawet nie wiem jak moja lekarka wygląda:-)

I tak trzymaj Sabinko :tak::-):tak:

Zuzkus...a Twoje dzieciczki sa alergikami :confused: Do jakiego alergologa z nimi chodzisz ?

Sylcia...trzymam kciuki za Ciebie i Wasza kruszynke :tak:...chociaż to już nie kruszynka, co nie ;-):-D

reklama
Sabinko ja bym wolała limitu nie wyczerpywać ale co zrobić:-(

Monika alergikiem na szczęście jest tylko Krzyś zaczęło się od skazy białkowej, ale ostatnio jak byliśmy na testach to wyszło, że alergia pokarmowa mu przechodzi, zostało tylko uczulenie na czekolade ale wyszło za to na pleśń i śierść kota czyli wziewna a to już niedobrze bo może się z tego astma rozwinąć tfu tfu. Dlatego z każdym przeziębieniem latam do lekarza. Chodzę do Kwaśniewskiej do Starego Sącza

Sylcia czekamy na wiadomość o rozpakowaniu. Trzymaj się!!!

Hej Laseczki, jeszcze jestem w 2 paku :tak::-D:-D

Sabinko nogi mam zamiar zaciskać co najmniej do 14, bo wtedy już będzie Kowalski, i będzie ok.:tak:

Moniczko maleństwo to kruszynka, jest wg usg troszkę mniejszy niż wg om, i będzie dobrze jak dociągnie do 3kg. Ale moja Olka też była malusia po urodzeniu 2950g.

Zuzkus ja mam nadzieję jeszcze trochę w 2 paku pochodzić.
Do tej Kwaśniewskiej to prywatnie chodzisz?? Ja jeżdżę z Olką do Sącza. Też niby miała skazę białkową, a teraz wyszła tylko alergia na kurz zwykły i kurz taki od mąki.Ale bierze cały czas zyrtec i mleko bebilon pepti.

Dziewczyny....a w NS gdzie ta Kwaśniewska przyjmuje ?? Zdowolone jesteście z niej ??

Pytam bo wydaje mi się że moja Amelka to alergiczka. Ciągle ma zaczerwienione policzki, krostki na buzi, czasami suche plamki na ciałku. Byłam z nią u Paprockiego ale on kazał czekać i obserwować...ale podejrzewa alergię mieszaną, tzn. pokarmową i wziewną....narazie daję jej codziennie Aerius...no ale ile można czekac i nic nie robić :confused:

Kurcze człowiek to czasami sam nie wie co robić żeby było dobrze :zawstydzona/y:

Monika Kwasniewska jest swietna. Przyjmuje prywatnie u siebie w s.saczu i na kase w nowym. Nie pamiętam ulicy Paderewskiego Poniatowskiego??? numer telefonu do rejestracji(18)4436694. Czekanie do 6 tygodni. Testy robi się dopiero jak dziecko skończy 3 lata

Sylcia Krzysiek też ma zyrtex 10 kropli i mleko isomil 2

Ja chodzę do jakieś Krypel-Zbozień w Sączu na ul.Joselewicza, ale nie bardzo jestem zadowolona, idę teraz na wizytę 7 lipca, jak dalej będzie tak jak jest to przejadę do tej Kwaśniewskiej.

Zuzkus a ten nr do rejstracji to w Nowym sączu podałaś czy w Starym?? Ile bierze za wizytę??

Monika testy robi się dopiero jak dziecko skończy 3 lata, mnie też dobijało czekanie, i dieta eliminacyjna.Teraz mam jej skutki, Olka prawie rzadnych owców nie je, tzn truskawki, maliny , poziomki bo nie zna :wściekła/y:

Sylcia numer telefonu jest do przychodni do rejestracji, do nowego sacza tam jest za darmo przyjmuje w poniedzialki i piatki od 12.00. W starym saczu u siebie w domu przyjmuje codziennie oprocz piatku od 17.00 do 19.00 i bierze 50zl. Naprawde jest dobra i przede wszystkim ma wspaniale podejscie do dzieci. Testy tez robia z kasy chorych. Jest pulmunologiem-alergologiem

Ostatnia edycja:
Witajcie :tak::-):tak:...

Coś mi się wydaje że będę zmuszona udać się do tej Kwaśniewskiej :eek:...wczoraj Amelke wysypało na brzuszku, takie czerwone szostkie plamy :-(...dałam jej w sumie gruszkę ale czy gruszki uczulają ?????

Zuzkus...a na wizyte prywatną u niej w domu tez trzeba się zapisywać czy poprostu sie przyjeżdża i czeka w kolejce :confused: A dużo ma pacjentów ?

Monika na gruszkę można się uczulić
prywatnie nie musisz się do niej zapisywać przyjeżdżasz i czekasz. Ludzi różnie, ale teraz lato to nie powinno być dużo. Warto przyjść tak z pół godzinki wcześniej i zaczekać. Ulica Morawskiego 35A to jest ta za rynkiem gdzie jest dom towarowy. W Nowym Sączu przychodnie ma na Poniatowskiego.

reklama
Do góry