reklama
nati ja tez jestem za szczepieniami, niestety ale cena odstrasza za te odplatne, na pneumokoki bym na pewno nie szczepila gdyby nie to ze jako wczesniak miala za darmo.
Ogolnie Lilianka to super nie chorujace dzieko, oprocz wspomnianego rota nie byla nigdy chora, raz czy dwa miala kaszel i kilka razy niewielki katar, od listopada chodzi do przedszkola i tez nie choruje
Ogolnie Lilianka to super nie chorujace dzieko, oprocz wspomnianego rota nie byla nigdy chora, raz czy dwa miala kaszel i kilka razy niewielki katar, od listopada chodzi do przedszkola i tez nie choruje
krewetka Oj to bardzo dobrze ,że mimo ,że do przeczkola chodzi to ze nie choruje.Bo teraz moje znajome co ich dzieci do przeczkola chodzą to tylko o chorobach gadają,dziecko zaraża dziecko.
Tutaj w Irlandii szczepienia są za darmo w tym na rota i inne co w Polsce są odpłatne.;-)
Mój maluszek w sumie to ogólnie tez nie choruje odpukać,poza katarkiem i kaszlem.Raz jak był mały miał goraczkę.
Miłego wieczoru.
Tutaj w Irlandii szczepienia są za darmo w tym na rota i inne co w Polsce są odpłatne.;-)
Mój maluszek w sumie to ogólnie tez nie choruje odpukać,poza katarkiem i kaszlem.Raz jak był mały miał goraczkę.
Miłego wieczoru.
reklama