reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nowy Sącz i okolice

reklama
Przepraszam że tak zamilkłam ale weny mi brakowało:zawstydzona/y: A w dodatku mały ostatnio większej uwagi się domaga i co siądę przed komp to on już płacze. Poza tym ok :tak: A u Was?? ;-) Pozdrawiamy ;-)

Witaj:)U mnie tez jest tak,ze jak przy kompie usiade to maly placze.:tak:Maluszek przechodzi teraz lek separacyjny:baffled::baffled::baffled:budzi sie z placzem w nocy ,musze byc caly czas przy nim.A mialam jechac w srode na mecz Polska-Irlandia...to sam maz musi isc z bratek i moją mamą.Nie zostawie małego bo niewiadomo jak zareaguje na moją nieobecność.Mam nadzieję,że szybko mu przejdzie.Ten lęk trwa przez 4 tygodnie.A tak pozatym to ok.Pogoda tragiczna.Leje,wieje i jakoś tak dziwnie.
Mały nie ma jeszcze ani jednego ząbka.A jak u Was?Pozdrawiamy

Krewetka- Witam ;-) może w końcu się tu coś ruszy bo pustki straszne :tak:

Nati- A no tak słyszałam o tym lęku że maleństwa zauważają granice i dociera do nich ze mama to mama a ono to ono a nie tak jak do tej pory myślało że mama i on to jedno;-) Najważniejsze że to mija;-) To jeszcze przed nami.. ehh w sumie tez pewnie mialabym obawy co do zostawienia małego bo faktycznie moze być róznie..U nas też jeszcze ząbolka żadnego jedynie dziasełka swędzą i drażnią ale walczymy:tak: Najgorze że mały się poprzestawiał i często chodzi spać o 23 jak nie pózniej a wstaje już o 6-7 i nic nie pomaga..No ale dzisiaj poszedł o 19 normalnie sukces:-) I jak na razie spi a zdarzalo się że zasnął i się za 30 min budził i nadaktywność się włączała i padał po 24..A Tobie jak śpi?

krewetka witaj:)fajnie,że ktoś dołączył bo pustki hehe
Mafu889i do której Ci mały spał wczoraj?U nas bez zmian śpi jeszcze lepiej w sumie,jakby nie ta pobudka z płaczem ok 21,ale to na pare minutek,wystarczy go przytulić i kładę go do łóżeczka i spi dalej do 5 lub 6 i znów zasina i do 8 jeszcze śpi;-):tak:Ale ogólnie marudny jest przez dzień,a to może jeszcze do tego mu ząbki idą.Kurcze u nas nie ma nawet jak na spacer wyjsc bo strasznie wieje.Bilety do Pl kupione:-):tak:Ciekawe jak mały zniesie podróż.Pierwszy raz samolotem:cool2:

reklama
Do góry