reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nowy Sącz i okolice

:-)Co tam dziewczynki u Was i Waszych maluszków???U mnie chyba zaczyna się ząbkowanie.Mały nie chce coś jesc,jest markotny,była też gorączka i wszystko gryzie.Miłego dnia;-)

reklama
u nas wszystko wporzadku

ja milo wspominam ząbkowanie Lilki, obyło sie bez placzu, w zasadzie przeszło bezobjawowo, ale jej bardzo pozno wychodziły zabki, na roczek nie miala jeszcze ani jednego

ja mam zcharatane gardlo, niby mnie nie boli ale drapie, dzis obudzilam sie z glosem jak stary menel :-D

Ahhhh te choroby,ja tez katar i wogóle jakos tak nijako sie czuje.Maluszek juz lepiej,nie chce mi pic mleka:confused:A Twój maluch pije jeszcze mleczko???Miłego dnia;-)

ja już w zasadzie dobrze, tony leków i prawie przeszlo

Lilka pije rano mleko przed pójściem do przedszkola a wieczorem kaszkę

U mnie mały nie chce coś mi mleka pic,może to przez ząbkowanie.Skąd jestes dokładniej?Widzę tez po suwaczku ,ze sie odchudzamy???Jakaś dietka?U mnie ćwiczę z Ewą Chodakowską:):tak::-)Fajnie,że juz lepiej ze zdrowiem.U mnie męża grypa dopadła niestety i izoluje go od małego,żeby sie nie zaraził;-)

Witajcie dziewczyny:-)
Przepraszam za dłuższą nieobecność ale wyrobić się nie mogę by napisać coś na swoim forum i jeszcze tu, bo zazwyczaj syn już się uwagi mojej domaga jak jednego posta napisze.. Teraz na szczęście zajęty zabawą. U nas dobrze mały rośnie pięknie waży już 8,7 kg i długi na 73 cm. Powoli się rwie do siedzenia. Coraz większy problem stanowią zębole których jeszcze się niedopatrzylismy ale wyraznie u góry widać nabrzmiałe dziasełka

Nati
- mój też chyba przez ząbkowanie mało je...dziś zjadł 300 ml i ok. 50 ml zupki a deserków nie lubi jak zje 2-3 łyżeczki to już sukces.. Zagłosowałam na Adrianka ;-) Śliczny chłopiec:-) A jak tam Wasz przyjazd do PL? nadal aktualny? Ja tez ćwicze z Chodakowską :-)

Krewetka- ja cos czuje że u nas tak lajtowo z zębami nie będzie..Artur już ma nerwa

lece do małego bo szału dostaje:-p miłego wieczoru:-) Postaram sie byc tu częściej;-)

Czesc dziewczyny.U nas duże postepy.Maluszek już sam sobie siedzi:tak:.Coraz to mądrzejszy się robi.Narazie odpuka jesteśmy zdrowi.Wczoraj tylko mnie starsznie głowa bolała.Przed chwilką wróciliśmy ze spaceru.Pogoda w mairę więc trzeba korzystac:-)Mały je tylko w nocy mleczko 180 ml,a przez dzień to nie chce pić mleka.Na sniadanie dostaje jogurcik,obiadek zupka,deserek i kaszka Bobovita na kolację.:tak:
krewetka Widzę po suwaczku,że do 3 latek coraz bliżej:)Mały chodzi do przeczkola lub żłobka?
Mafu889 wpadaj częsciej:)A długo ćwiczysz już z Ewa???Jakie programy robisz?Jak efekty?
Pozdrawiam i miłego dnia:tak:

reklama
nati to dobrze ze maluszek zdrowy :)

tak, lilka chodzi do przedszkola od listopada, bardzo lubi, tutaj jest male wiejscie przedszkole , wszyscy sie znaja sie jest super, od wrzesnia pojdzie do przedszkola w Krakowie

Do góry