reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Sącz i okolice

Monia mi też sie wydaje kowalski ze jest ok:-)
Sylwia widze że zmieniony podpis z imieniem a właściwie z imionami :-) hihi
Zdróweczka dla wszystkich chorujacych!

ja wpadłam powiedzieć kolorych snów:-) idę do znajomych na flaszeczke:-) Kapik spi juz od 19.15:-) meżus musi pracować ma jakiś program napisać więc mi sie nie chce nudzić:-) no to idę:-)
mam nadzieje że rozpiszecie sie tutaj i jutro kilka stron do nadrobienia będę miała:-) hehehe

no to buziak kochane

reklama
Mialam sie wczoraj rozpisac ale malutki sie obudzil i koniec wolnego:-) Dzis korzystam z chwilki, ze spi a starsze sie bawia. Maz mecz oglada wiec mu nie bede przeszkadzac:-D Ania to fakt juz duze dziecko, ale czasami wiecej klopotu niz pozytku. Dzis wyskoczylam na zakupy, wracam o ona trzyma malego na rekach bo plakal...niby dobrze ale boje sie kiedy go bierze na rece. Rok szkolny sie skonczyl i obydwoje beda w domu, a maz juz do pracy wraca wiec czuje, ze bedzie urwanie glowy:rofl2:.

Sylcia w ktorej czesci Piwnicznej mieszkasz, bo ja w tzw. centrum czyli zaraz przy rynku

Pozdrawiam:happy2:

dzień doberek..:-)
miałyśie sie rozpisać a tu nic cisza:-)
dobrze ze zuskus coś napisała hehe:-)
opiekuńczą masz córeczke kochana:-) ja Ci powiem że nic tylko sie cieszc wiadmo że trzeba uważać ale ogólnie moim zdaniem super że jest chetna...

buziak miłego weekendu

Jestem :-)

Zawsze w weekend robie sobie odpoczynek od kompa, bo jak siedzę przed nim w pracy 8 godz dziennie przez 5 dni w tyg to mam serdecznie dość ;-):-p

U nas weekend pod znakiem choroby Amelki -- nadal kaszle paskudnie i do tego jak ma atak kaszlu to wymiotuje, oprócz tego wychodzą jej trójki, robi rzadkie kupki i wogóle...'fajnie jest' :baffled::baffled::baffled:

No a wczoraj byliśmy na chrzcinach...gorąc taki że przenieśliśmy imprezę na dwór...przynajmniej dzieciaczki pobiegały po ogrodzie :tak::-):tak:...

No to by było na tyle ode mnie :-p...

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :tak:

dzień dobereK:-)

Monika zdróezka dla Amelki:-)

kurde masakra ja wysiadam całe dnie z Kapikiem! co za dziecko było aniołem a teraz to poprostu diabełek mały:-) cały dzień trzeba z nim sie bawić i byc..ehhh....
ale to dlatego tak myśle że chce chodzić a nie umie, chce raczkwoać a nie umie:-) siedziec siedzi ale sie buja i się wkurza że czasem fikołka zrobi:-) heh no i do tego zęby...żeby ten okres jakos przetrwać! chyba że ja zeświruje wczesniej!...dobrze że nocki są super i od 19.30 mam spokój!

także tak nam sie toczy dzień z czekaniem na 16 kiedy mężuś wróci z pracy:-)

miłęgo dnia kochnne buziak:-)

Mnie noc też dobrze mineła,:rofl2: już wtorek-oby do piątku!!! Sabinko to chyba u dziecka najgorszy okres jak już chce siadać i potem chodzić a samo jeszcze nie umie. Człowieka już kręgosłup boli od zginania.:baffled: Ale u mnie narazie starsze sie już same bawią a mały je spi i robi kupy...wszystko przede mną:-):happy2::-D

POZDRAWIAM

reklama
helo laseczki:-) no i gdzie wy jesteście:-)
ja ostatnio zabiegana:-)
wykorzystuje pogodę i przychodzę z mały do domu własciwie tylkona jedzonko i na spanie:-) bo wole jak śpi w domu bo zawsze coś mogę zrobić:-)
cisza tu straszna u nas:-)

Monia jak Amelka? mam nadzieje że już zdróweczko jej wróciło:-)
Zuzkus jak Maciuś:-) grzeczniutki?;-)

u mnei Kapik to taka gaduła się zrobiła że jestem w szoku z dnia na dzien zaczął gadać cały czas:-)(po swojemu oczywiście;-) ) oczwiście mówi wszystko oprócz mama:-) hehe bo ja go uczę tata, baba, dada, dzidzi :-) no i chodzi i powtarza a mama nie ma go kto uczyć:-) no ale wszystko w swoim czasie:-) poza tym marudzenia ciag dalszy u niego;-)
za 2 tyg. jedziemy nad morze aż sie boję podróży itp:-) mam nadzieje że jakoś będzie:-)

bzuiak ide na kaweczke:-)

Do góry