Bolilol
Fanka BB :)
Tak, 11.02, o 9:00Bardzo Ci dziękuję. To wiele dla mnie znaczy, serio. A przypomnij mi, 11.02 masz wizytę w klinice? O której?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, 11.02, o 9:00Bardzo Ci dziękuję. To wiele dla mnie znaczy, serio. A przypomnij mi, 11.02 masz wizytę w klinice? O której?
Dziękuję za przytulaskadobra dobra, ja swoje wiem.
Ale i tak Cię utulam (utuluję?) z powodu przebodzcowania
To czekam na dokładne sprawozdanie .Tak, 11.02, o 9:00
Ja w innej części kontynentu, ale: bez znieczulenia, bez antybiotyków czy innych leków, jedynie przeciwskurczowe. Sono musiało być w 6-12 dniu cyklu ponoć, zwykłe miałam jakoś tuż przed owulacją.Dziewczyny, które miały drożność, podzielcie się uwagami, czy warto wziąć znieczulenie (bez chyba nie robią, miejscowe lub narkoza, prawda?), jakie są zalecenia po zabiegu? Powinno się zrobić tuż po okresie?
A czym się różni sono od zwykłego ?Ja w innej części kontynentu, ale: bez znieczulenia, bez antybiotyków czy innych leków, jedynie przeciwskurczowe. Sono musiało być w 6-12 dniu cyklu ponoć, zwykłe miałam jakoś tuż przed owulacją.
Sono - na fotelu ginekologicznym, z wprowadzeniem specjalnego płynu przez kateter, obserwacja na USG.A czym się różni sono od zwykłego ?
Dziewczyny, które miały drożność, podzielcie się uwagami, czy warto wziąć znieczulenie (bez chyba nie robią, miejscowe lub narkoza, prawda?), jakie są zalecenia po zabiegu? Powinno się zrobić tuż po okresie?
Mialam sonohsg w szpitalu, tez bez znieczulenia. Było lekko nieprzyjemne, w pewnym momencie lekko bolało- nie gorzej niż przy okresie. Ja mialam jajowody drożne.A czym się różni sono od zwykłego ?
Sono hsg, bez znieczulenia, trwało może z 5 minut, nie bolało, jajwody drożneDziewczyny, które miały drożność, podzielcie się uwagami, czy warto wziąć znieczulenie (bez chyba nie robią, miejscowe lub narkoza, prawda?), jakie są zalecenia po zabiegu? Powinno się zrobić tuż po okresie?